Annonce
ugens smil

Trine har indstillet sin mand: - Han er min store støtte i en svær tid

Dan Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen er denne uges modtager af avisens "Du gør det godt - Ugens Smil". Det er hans hustru Trine, der har indstillet ham for at holde sammen på familien - hende selv og parrets to børn. Foto: Line Kyed
Dan Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen er ægtemand og far til to små piger. Efter hans hustru sidste år blev syg , har han på egen hånd sørget for at skabe en stabil hverdag for sin familie i hjemmet i Hovedgård. Derfor har hans hustru indstillet ham til avisens "Du gør det godt" - Ugens Smil".
Annonce

Hovedgård: Dan Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen er digitaliseringskonsulent ved Jobcenter Horsens. Her yder han blandt andet it-support.

Men det er ikke alt, Dan Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen yder. For han har også en familie, han tager sig særligt meget af, og derfor har hans hustru Trine indstillet han til Horsens Postens "Du gør det godt - Ugens Smil"-pris.

- Hold da op. Jamen, okay, lød det fra en temmelig overrasket Dan Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen, da avisen forleden meddelte ham, at han er denne uges vinder af anerkendelsen, hvortil der følger en buket blomster fra Tromborg Blomster på Sundvej.

Annonce

Indtil videre syg i et år

Buketten blev overrakt ved Trine og Dan Ravnsbjerg Lynge Mikkelsens bopæl i Hovedgård fredag morgen.

Til sammen har parret to piger i alderen seks og ni år, som Dan Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen har taget sig særligt af det seneste år - og det samme har han med sin hustru, Trine Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen.

Hun blev syg for et år siden. Hvad sygdommen går ud på, har hun svært ved at skulle fortælle. Til Horsens Posten forklarer hun:

- Det er svært for mig at tale om min sygdom og årsag. Men det har virkelig været et slag for mig, og i netop den tilbagegang, det var for mig, har Dan hjulpet mig megameget. Han har sørget for at opretholde en god og solid base herhjemme for pigerne og jeg.

- Det skal forstås på den måde, at han er der og stabiliserer og bakker mig op, når hverdagen og livet er svært. Han sørger også for alt det praktiske herhjemme, når nu jeg ikke er helt oppe i gear endnu. Det giver mig ro til at komme mig helt, fortæller Trine Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen.

Trine Ravnsbjerg Lynge Mikkelsens indstilling

Jeg vil gerne indstille min mand Dan Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen til en buket.

Jeg blev syg for over et år siden og har lige siden været på lavt blus med alt i hjemmet, så han har primært stået for vores børn, madlavning og den generelle husholdning.

Oveni en tid, hvor man ikke ses med ret mange, er læsset virkelig blevet tungt for ham, og han fortjener anerkendelse for det kæmpe stykke arbejde, han ligger i det hele, for at familien har det godt.

Hilsen Trine

Hun er uddannet revisorassistent og arbejder som bogholder ved Salling Bogføring i Horsens. Her har hun det seneste år været deltidssygemeldt og er det fortsat.

Trine Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen han de seneste mange måneder været i behandling. Hun føler, det begynder at gå godt fremad.

- Jeg tror på, jeg nok skal blive rask igen, det er rart, ligesom det er rart, at Dan får denne uges anerkendelse:

- For han gør det virkelig godt. Det er så flot, og jeg er så glad for ham, lyder det fra Trine Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen.

Buketten blev overrakt til Dan Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen fredag morgen. Foto: Line Kyed


Det har virkelig været et slag for mig, og i netop den tilbagegang, det var for mig, har Dan hjulpet mig mega-meget. Han har sørget for at opretholde en god og solid base herhjemme for pigerne og mig.

Trine Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen


Du gør det godt - Ugens Smil

19. januar spurgte Horsens Posten på avisens Facebook-side læserne, hvem, de synes, fortjener en smuk buket for et varmt smil og en håndsrækning i en kold tid, hvor det meste er lukket ned?

150 valgte at nominere en bekendt. Blandt nomineringerne er både institutionspersonale og -ledere, nær familie, veninder og venner samt kolleger.

Avisen har læst samtlige nomineringer igennem og udvælger til avisen fire personer, der modtager en buket blomster fra Tromborg Blomster på Sundvej.

Dette er den tredje buket og tredje og Du gør det godt - Ugens Smil"-pris. Næste uge kårer vi den sidste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Horsens-borgmester glæder sig over lempelser - men havde håbet og troet på mere

Horsens Posten

Jublende citychef: Det bliver som at lukke køerne ud på græs

Horsens Posten

En dobbelt danmarksmester, to dygtige fodboldtrænere og enhver svigermors drøm: Unge horsensianere hyldet hver for sig

Annonce