Annonce
Horsens Posten

Tyve og en biler på afveje

Arkivfoto: Søren E. Alwan
Redaktionen har udvalgt fem politinoter fra de forgangne dage.
Annonce

Tyv kom ind via vindue, tyv stjal elektronik og smykker, intet kunne stoppe bil og kvindelig bilist slingrede og kørte over for rødt samt snefald sendte biler af vejene. Læs redaktionens udvalgte politinoter.

1 Tyv kom ind via vindue

Gedved: En villa på Gartneralléen i Gedved har en af de seneste dage været udsat for indbrud.

Indbruddet blev anmeldt søndag, men kan være begået i perioden helt tilbage til torsdag 4. februar klokken 19.

 Sydøstjyllands Politi oplyser, at der i skrivende stund ikke er overblik over, hvad der er stjålet.

Tyven skaffede sig adgang til huset via et vindue.

2 Tyv stjal elektronik og smykker

Løsning: I perioden mellem lørdag klokken 18 og søndag klokken 11 er der begået indbrud i en villa på H. C. Andersens Vej i Løsning, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Tyven kom ind i huset ved at bryde en terrassedør op og stak efterfølgende af med smykker og elektronik, blandt andet flere computere.

3 Intet kunne stoppe bil med syg 19-årig

E45/Stubberup: En bil med en 19-årig mand kom tidligt lørdag eftermiddag fuldstændigt ud af kontrol på Østjyske Motorvej i sydgående retning i området nord for Løsning.

Jørn Bystrup, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, fortæller:

- En bil rammer ud mod autoværnet i midten af motorvejen, hvor den så fortsætter sin kørsel op ad autoværnet over en længere strækning på over 15 kilometer. Det ene fordæk bliver revet af, men bilen fortsætter med at køre fremad.

- Personen i bilen har formentlig fået et ildebefindende. Om det så har været en autopilot, eller hvad der har gjort det, men føreren har i hvert fald ikke haft herredømme over bilen.

Politiet måtte afskærme andre bilister fra bilen, som ikke kunne stoppes. Først ved Stubberup nåede den ikke længere.

Den 19-årige bilist blev efterfølgende rutinemæssigt tjekket for at være påvirket af noget og blev derefter kørt på sygehuset til yderligere helbredsundersøgelser.

4 Kvindelig spritbilist slingrede og kørte over for rødt

Horsens: En 40-årig kvinde fra Horsens er sigtet for spirituskørsel, oplyser Sydøstjyllands Politi, der standsede kvinden fredag klokken 22.04 på Banegårdsgade.

Det skete efter anmeldelse fra en kvik borger, en 60-årig mand fra Horsens, som havde kørt bag ved kvinden, oplyser vagtchefen.

Anmeldelsen lød ifølge døgnrapporten på, at kvinden i den forankørende bil slingrede meget og flere gange var kørt over for rødt lys.

Et pust i alkometeret viste en promille noget over det tilladte, og derfor blev kvinden anholdt og taget med til en blodprøve.

Hun er sigtet for spirituskørsel og muligvis også for andre færdselsovertrædelser, oplyser vagtchefen.

5 Snefald sendte to biler af vejene

Hornsyld/Kalhave: Ifølge Sydøstjyllands Politi betød det glatte føre sidste uge, at to mænd endte med at glide af vejen.

Værst gik det til klokken 12.23 på Lindvedvej i Hornsyld. Her kom en 18-årig mand fra Horsens kørende i nordgående retning, da han mistede herredømmet.

Som en konsekvens heraf endte ham med at rulle rundt, hvorfor der skete skader på både bilens tag og front.

Klokken 14.22 var der uheld på Horsensvej ved Kalhave, hvor en 51-årig blev fastklemt. Det skete, efter han mistede herredømmet i østgående retning og efter en snurretur røg i grøften.

Begge slap uden skader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

En dobbelt danmarksmester, to dygtige fodboldtrænere og enhver svigermors drøm: Unge horsensianere hyldet hver for sig

Annonce