Annonce
Horsens Posten

Ugens politi: Læs blandt andet om vanvidsbilist og tyveri af playstations, designervarer og traktor

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Horsens: Flere playstations og udstyr til playstation blev stjålet, da tyve torsdag 20. februar brød ind i en villa på Højlundsvej i Horsens, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Indbruddet skete i dagtimerne mellem kl. 7.50 og 15, og tyvene kom ind via et vindue i terrassedøren.

Ejerne af et kolonihavehus i haveforeningen HF Højvang på Højvangsalle har haft ubudne gæster natten til torsdag. Det fortæller Sydøstjyllands Politi.

Tyvene tilegnede sig adgang ved at bryde hoveddøren op og stjal herefter en bærbar pc, en stationær pc, parfume samt elværktøj af mærket Makita.

Som led i en landsdækkende kampagne om opmærksomhed i trafikken var Sydøstjyllands Politi ekstra på stikkerne i uge 8.

Af politiets døgnrapport fremgår det, at seks bilister fik en bøde: På Bjerrevej og Sundvej i Horsens blev tre skrevet for at tale i telefon under kørslen. På Vejlevej glemte en bilist at blinke ved et sving. Og på Bygaden og Nørretorv blev to bilister taget for at køre uden sikkerhedssele.

To litauiske mænd på 42 år kom ikke langt, da de tirsdag 18. februar forsøgte at stjæle smykker fra Guldbech Ure & Smykker i Jessengade. De to mænd kom ind i butikken kl. 17.02, ifølge vicepolitiinspektør Stig Simonsen, Sydøstjyllands Politi.

Den ene af de to mænd fik her fremvist nogle fingerringe og bad derefter ekspedienten om at finde flere ringe, han gerne ville se. Mens ekspedienten var optaget af det, greb han æsken med ringe og løb ud af butikken.

Han nåede dog ikke særlig langt, for uden for butikken blev han pågrebet af en ekspedient, en vagt og en anden kunde. Medgerningsmanden blev også anholdt, fortæller Stig Simonsen.

Ukendte gerningsmænd gik grundigt til værks, da de brød ind i en villa på Risengård, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Tyvene brød terrassedøren op og stjal herefter designerstole, fire designerlamper, fire Kay Bojesen figurer, parfume, smykker, en sort sportstaske og ekstranøgler til en Mercedes.

Indbruddet skete i tidsrummet midnat natten til tirsdag 18. februar.

En 68-årig kvinde fra Horsens blev godt forslået, da hun tirsdag kl. 12.42 blev ramt af en bil.

Kvinden kom cyklende på Holmboes Allé og blev påkørt, da en 66-årig kvinde fra Horsens, der kom fra Sejrøgade, kørte ud for ubetinget vigepligt, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Ifølge politiet er cyklisten ikke kommet alvorligt til skade.

Ejeren af en motorcykel, der formentlig var sat væk for vinteren, opdagede tirsdag, at den er blevet stjålet. Motorcyklen befandt sig på Ydingvej i Østbirk og er stjålet i tidsrummet 1. november sidste år til onsdag.

Den var metalrød, monteret med toptasker og to sidetasker og har registreringsnummer EP 18 100, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Beboerne i en lejlighed i Nygade i Horsens anmeldte søndag kl. 18.30 et indbrud.

Ifølge Sydøstjyllands Politi havde tyvene brudt entredøren op for at komme ind. Det er dog uvist, hvad der blev stjålet, det fremgår heller ikke af døgnrapporten, i hvilket tidsrum indbruddet er sket.

Der var tre sigtelser i vente til en 35-årig mand, der søndag kl. 0.33 kørte i Levysgade på sin knallert. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Manden blev vinket ind til siden af en patrulje og blev bedt om at blæse i alkometret. Det afslørede, at han kørte med for mange promiller i blodet. Desuden blev han fundet i besiddelse af en kniv, og derudover havde han også lidt hash på sig, fortæller politiet.

Den 35-årige er nu sigtet for spritkørsel, for våbenloven og for lov om euforiserende stoffer.

Mandag kl. 20.40 blev der knust en rude på Højvangskolen på Højvangsallé i Horsens.

En tyv har, ifølge Sydøstjyllands Politi, været i et kontorområde og sparket en dør til et arkivrum op, men umiddelbart er der ikke stjålet noget.

Yding Smedie og Maskiner på Egeskovvej nord for Horsens har mellem fredag 14. februar kl. 22.05 og lørdag kl. 6 været udsat for indbrud.

Ukendte gerningsmænd har skåret låsen til en port op, det er formodentlig sket med en vinkelsliber, fortæller Sydøstjyllands Politi. Der er blevet stjålet en traktor fra stedet.

En 16-årig mand fra Horsens kunne ikke hamle op med vinden, da han mandag eftermiddag 17. februar kom kørende på Holmboes Allé mod sydøst.

Knallertkøreren blev ramt af et kraftigt vindstød, som skubbede ham ud på vejen, hvor han ramte en parkeret varebil, der tilhører en 48-årig kvinde fra Horsens.

Der sket kun lidt materiel skade ved uheldet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

En 54-årig mand fra Horsens var mandag morgen kl. 8.07 skyld i et uheld på Vestvejen ved Oens.

Manden kørte mod vest og i tæt trafik foretog han en pludselig U-vending uden at have set, at der kom en modkørende.

Den modkørende bil, der var ført af en 61-årig kvinde fra Jelling, kørte ind i siden på mandens bil. Der skete betydelig materiel skade, men ingen personskade, oplyser Sydøstjyllands Politi.

En 18-årig mand fra Horsens er sigtet for spritkørsel, efter at han lørdag 15. februar kl. 3.12 blev standset i bil i Stefansgade. Her blæste han alkometret op over det tilladte, oplyser Sydøstjyllands Politi.

En 22-årig mand fra Horsens er sigtet for vold mod tre kvinder, efter at han søndag kl. 1.45 rullede sig ud på Cölibat i Rædersgade, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Manden kastede, efter uoverensstemmelser om en drink, sin drink på en af kvinderne. Efterfølgende gav han sig, ifølge politiet, til at slå løs på kvinderne, der er 25 år, 28 år og 31 år og fra Horsens.

Ingen af kvinderne kom til skade. Den 22-årige blev anholdt af politiet og er sigtet for tre gange vold.

Det kan ende med at blive dyrt morgenbrød for en 48-årig mand fra Horsens, der lørdag morgen kl. 6.55 var en tur hos bageren på Bjerrevej. Manden holdt parkeret ud for bageren, og da han kørte derfra, fejlvurderede han ifølge Sydøstjyllands Politi afstanden til en 21-årig mandlig bilist fra Horsens, der kom kørende på Bjerrevej.

Den 48-årige kørte ud foran bilen, og de to køretøjer stødte sammen. Ingen af de kom til skade ved sammenstødet, oplyser politiet.

En 30-årig mand fra Horsens står til at miste sit kørekort efter vanvidskørsel på Vejlevej i Horsens lørdag 15. febraur kl. 19.55.

Her kom han blæsende i sin bil med 108 km/t i 50 km/t-zonen. Uheldigvis for ham var politiet også på Vejlevej, så han blev bragt til standsning, oplyser vicepolitiinspektør Stig Simonsen, Sydøstjyllands Politi.

Han tilføjer, at en overtrædelse af fartgrænserne med over 100 pct. koster en frakendelse af kørekortet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Næste sæson er på plads: Seniorteatret præsenterer forbudte sange, velkendte kunstnere og et knald af en nytårskoncert

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce