Annonce
Horsens Posten

Vagns Radio rykker over på den anden side af gaden: Lyd- og billedeksperter flytter fra nummer 3 til 6

Lokalerne i Hestedamsgade 6 er noget mindre og har tidligere huset en del af Bookos. Inden for få uger åbner Vagns-folkene med deres ekspertise i billed og lyd. Fra venstre: Vagn Christensen, Hans-Jørn Leth og Thomas Klein Andreassen. Foto: Jørgen Hasseriis
Vagns Radio/Boligteknik har fundet lokalet, hvor de fortsætter efter stoppet som B&O-forhandler
Annonce

Horsens: Så er tingene faldet på plads for Vagns Radio, den tidligere Bang & Olufsen-butik i Hestedamsgade 3.

Butikken har i forbindelse med stoppet som B&O-forhandler fundet nye lokaler i Hestedamsgade 6, som forretningen flytter i om få uger. Der er foreløbig lavet udstillingsvindue med knaldtilbud på B&O-produkter, som man foreløbig lige skal over på den anden side af gaden for at købe.

I forbindelse med aftaleophøret med Bang & Olufsen har Vagns Radio skiftet navn til Boligteknik.

Forretningen vil fortsat forhandle varer inden for lyd og billed til boligen og i øvrigt vejlede og rådgive mange af sine eksisterende kunder med de apparater, de har købt hos Vagns Radio. Desuden vil Boligteknik fortsat køre ud til kunder og montere, installere og rådgive.

Vi giver god, gammeldags service og er et team af erfarne fagfolk. Teknologi kan kopieres, men det kan erfaring ikke.

Vagn Christensen

Annonce

Ny direktør

Lejemålet i den gamle butik udløber ved årsskiftet, men hvor længe Vagns teknik-eksperter bliver i de gamle rammer, ved Vagn Christensen endnu ikke.

- Butikken vil køre parallelt med den nye, når den åbner, og vi kan ikke sætte dato på for, hvornår vi lukker ned her i nummer 3. Det afhænger af, hvor hurtigt varelageret sælges, siger han.

Firmaet overgår til en anden konstruktion, hvor Vagn Christensen trækker sig lidt tilbage, men stadig er med i kulissen. Direktørstolen og ejerskabet overtages af Thomas Klein Andreassen.

Vagn Christensen bliver økonomisk backup, mens butikkens erfarne folk - Hans Jørn Leth, Thomas Klein Andreassen og Steffan Isaksen - vil drive firmaet.

- I et marked under forandring mener vi, at det er rettidig omhu at transformere os selv i løbet af det her halvår. Vi gør det primært for vore kunders skyld, teamet og markedet i byen, og vi er glade for, at vi stadig er en del af midtbyens butikker, understreger Vagn Christensen.

Det er blevet til en del år i lokalerne i Hestedamsgade 3, hvor Vagns Radio dog har opsagt aftalen med Bang & Olufsen. Det betyder, at butikken snart rykker i mindre lokaler - lige overfor. Fra venstre: Thomas Klein Andreassen, Vagn Christensen og Hans-Jørn Leth. Foto: Jørgen Hasseriis
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce