Annonce
Horsens

Velgørenhedsløb slog alle rekorder juleaften

Løbebenene var gode, og 2412Run lykkedes med at samle knap 4000 kroner mere ind end sidste år. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Folk svedte endnu en gang flittigt i den gode sags tjeneste, da 2412Run juelaftensdag løb af stablen på stierne ved Bygholm Sø. Denne gang med både deltager- og pengerekord.
Annonce

Horsens: Igen i år kan en række udsatte børn se frem til en hjælpende, økonomisk hånd, efter at organisationen bag velgørenhedsløbet, 2412Run, igen i år samlede tusindvis af kroner ind juleaften.

37.053 kroner for at være helt præcis - og nok til at sætte ny rekord.

- Det er meget tilfredsstillende, at det lykkedes os både at samle flere penge ind, men også at få budskabet ud til endnu flere deltagere, siger Gitte Holgaard fra Broen Horsens, der arrangerer 2412Run sammen med Atletica Horsens.

Konceptet lyder, at deltagerne tjener fem kroner for hver gang, de gennemfører den cirka syv kilometer lang rute. Dertil kommer en række donationer fra private og virksomheder.

Fra arrangørernes side havde man op til årets udgave haft fokus på at markedsføre juleløbet online.

- Vi har gjort et stort nummer ud af at være synlige op til jul - fordi vi ved, at konceptet appellerer til rigtig mange mennesker. Og så har vi måske også kunnet lokke flere til med vores nye app, der gør tilmelding, registrering og optælling meget nemmere, siger Gitte Holgaard og fortæller, at deltagertallet blev 2338.

I 2018 blev der indsamlet cirka 33.000 kroner til 2412Run i Horsens. Pengene går til Broen Horsens, der hjælper udsatte børn til at få et aktivt fritidsliv.

Vi har gjort et stort nummer ud af at være synlige op til jul - fordi vi ved, at konceptet appellerer til rigtig mange mennesker. Og så har vi måske også kunnet lokke flere til med vores nye app, der gør tilmelding, registrering og optælling meget nemmere.

Gitte Holgaard, formand for Broen Horsens

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce