Annonce
Horsens

VIAs tilbud til elitesports-udøvere fortsætter

Repræsetanter fra VIA University College, Horsens Kommune og Team Danmark samt VIA-studerende, der spiller basket hos Horsens IC, var tirsdag i sidste uge samlet på VIA University College i Horsens, da der blev skrevet under på en ny samarbejdsaftale mellem VIA UC og Team Danmark. Foto: VIA University College
Annonce

Horsens: Tirsdag i sidste uge var en god dag for VIA-studerende, der ønsker at kombinere uddannelse og elitesport.

Her mødtes repræsentanter fra VIA University College og Team Danmark nemlig i Horsens for at underskrive en aftale, der forlænger deres samarbejde, VIA Elitesport, frem til udgangen af 2022.

Ordningen hjælper elitesportsudøvere med at tage en uddannelse ved siden af deres sport og bidrager blandt andet med hjælp til at sammensætte en fleksibel studieplan, udskyde tidsfrister og personlige støtteordninger.

En af dem, som har glæde af ordningen, er Horsens IC's basketspiller Aladdin Barakeh, der studerer til sygeplejerske på VIA University College i Horsens.

- Det kræver generelt rigtig meget planlægning at få tid til både studie, træning og kampe. Specielt de dage hvor vi skal i simulationslaboratoriet og træne vores færdigheder, har jeg været nødt til at sidde med min studievejleder og finde dage, hvor det ikke overlappede med, at jeg er væk, siger Aladdin Barakeh til VIA's hjemmeside.

VIA Elitesports tilbud er betinget af, at den studerende praktiserer sin sport på højeste nationale eller internationale niveau.

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Farvespil i Galleri Progres

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Årets bogfest udsat

Horsens Posten

Bronzealder Battle for to

Horsens Posten

Forstå kravet om mundbind i Horsens: Hvor skal man have dem på? Hvem kan slippe for dem? Må man bruge et af stof?

Annonce