Annonce
Horsens Posten

Virksomhed må flytte igen - indehaver i både jubel og dilemma

Indehaver af Watery.dk, Daniel Johannesen, der sælger svømmeudstyr over nettet til professionelle og private, rykker firmapælene og flytter til Langmarksvej 34. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Det horsensianske netbaserede firma Watery.dk, der i 2019 blev landskendt med sin medvirken i det landsdækkende tv-show Løvens Hule, må endnu engang konstatere, at lagerkapaciteten er blevet for lille.
Annonce

Horsens: Watery.dk, der sælger svømmeudstyr over nettet til professionelle og private, må endnu engang rykke firmapælene og flytte til større lokaler.

Watery.dk med indehaver Daniel Johannesen lejede sig ellers i januar sidste år ind i større lokaler på Ove Jensen Allé, hvor han udvidede fra 25 til 135 reoler i lagerkapacitet.

Men allerede i oktober syv måneder efter flytning fra første sals-lejligheden på Søndergade måtte han sande, at den seneste lokale-disponering ikke var helt så hensigtsmæssig som forudset.

- Vi er kommet til at skrive under på en treårig lejekontrakt, så nu hænger vi på leje to år endnu. Det er langt fra et drømme-scenarie, siger Daniel Johannesen, der erkender, at han har fejlvurderet pladsbehovet for sit firma, der er inde i en større udvikling lige nu.

Annonce

Næsten fem gange så stort

Daniel Johannesen er derimod glad for den vækst, firmaet befinder sig i og satser på at kunne ansætte fem yderligere medarbejdere i løbet af året.

Dermed vil firmaet være oppe på i alt ni ansatte ved udgangen af 2020.

- Det går rigtigt godt med væksten, og specielt inden for det seneste år har vi mærket en øget omsætning. Jeg har været nødt til at købe tre containere til opbevaring, som jeg har stående ved siden af lokalet her på Ove Jensen Allé, der lyder på 350 kvadratmeter. Ellers kan vi simpelthen ikke være her, siger Daniel Johannesen.

Firmaet flytter 1. august til næsten fem gange så store lokaler på Langmarksvej 34. Det er en placering med udsigt til Aqua Forum, og dermed befinder virksomheden sig i sit rette element - i hvert fald og forhåbentligt lidt endnu, vurderer indehaveren.

Annonce

Rækker iværksættere en hånd

Selvom Watery.dk, ifølge indehaveren, kan klare at bekoste to huslejer de næste to år, ærgrer han sig dog en hel del over situationen.

Derfor har Daniel Johannesen, der etablerede firmaet i 2016, da han var 17 år og netop udklækket iværksætter, besluttet sig for at række andre iværksættere en hånd.

Watery.dk er i så stor en udvikling, at firmaet ikke længere har plads til alle deres varer. Derfor flytter firmaet 1. august til langt større lokaler på Landsmarksvej. Arkivfoto: Yilmaz Polat

- Jeg lejer gerne lokalet ud til reduceret pris, så en anden med en firmadrøm i maven kan komme til. Så vil jeg også selv kunne slippe med knap så stor en udgift i perioden, siger Daniel Johannesen, der håber, at den tanke kunne blive til virkelighed inden længe.

Daniel Johannesen blev landskendt i 2019, da han medvirkede i tv-programmet Løvens Hule. I første omgang resulterede det i, at Daniel Johannesen solgte 16 procent af Watery.dk til "løverne" Jesper Buck og Christian Stadil fra programmet, der sammen investerede en halv million kroner i firmaet.

Annonce

Videre efter corona-dyk

Efterfølgende sprang Daniel Johannesen fra. I dag er fem nye investorer involveret med i alt 30 procent af firmaet.

Senest har corona-situationen kostet Daniel Johannesen søvnløse nætter de første uger af krisen. Det har efterladt firmaet med et ar i april, hvor Watery.dk oplevede en nedgang på 55 procent i forhold til den budgetterede omsætning.

Til gengæld lå firmaet i maj 30 procent over budget, og Daniel Johannesen er atter positiv set i forhold til den efterspørgsel, der er blevet en realitet for firmaet.

For Daniel Johannesen er fremtidsplanerne derfor fortsat at gøre Watery til Skandinaviens største svømmeshop på nettet i 2023.

Firmaets bruttofortjeneste lød i 2019 på cirka 1,2 millioner kroner mod cirka 314.000 kroner i 2018.

2019-resultatet før skat var i runde tal  936.000 kroner mod 256.000 kroner året forinden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce