Annonce
Horsens Posten

Vores nye hverdag: Vis os dit mundbind

Mundbind kan have mange udtryk - med påtrykt statement, farverigt, være et af de blå eller hvide engangsmundbind eller ensfarvet og genanvendeligt som den journalist Nicolai Svante Skovgård her bærer. Send os et billede af dit mundbind, så er du med til at sætte kulør på vores nye hverdag. Foto: Line Kyed
Fra torsdag 29. oktober skal vi alle bære mundbind på offentlige steder - butikker, museer, biografer med videre. Men hvilke foretrækker vi at påføre os. Det vil vi gerne se. Derfor opfordrer vi jer læsere til at sende os et billede, hvor I har mundbind på og dermed være med til at sætte lidt kulør på en anderledes og speciel tid.
Annonce

Horsens: - Husk lige mundbindet.

Sådan kommer det sikkert til at lyde mange steder den kommende tid.

Torsdag 29. oktober er dagen, hvor vi alle skal til at bære mundbind, når vi bevæger os ud på offentlige steder - i forbindelse med indkøb, koncert, i biografen eller, hvis vi skal ind for at heppe på stadion.

Der er de blå/hvide CE-mærkede mundbind, de genanvendelige og mundbind med påtrykt statement?

Men hvordan griber vi det nye beklædningsstykke an - har vi nogle favoritter?

Annonce

Send et billede

For at løfte stemningen en smule i en speciel tid, hvor vi kæmper mod corona, inviterer vi jer læsere til at sætte fokus på den nye, anderledes hverdag.

Det kan I være med til at gøre ved at sende os et billede af jer selv med mundbind. Så samler vi billederne på vores hjemmeside og i den kommende, trykte avis.

Husk at tilføje navn og adresse og en begrundelse for, hvorfor du har valgt netop lige det mundbind, du har på.

Billedet skal sendes til journalist Line Kyed på liky@hsfo.dk.


hvordan griber vi det nye beklædningsstykke an - har vi nogle favoritter?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce