Annonce
Horsens Posten

Vovsen kan også komme på vægvogter-forløb

Du kan få rådgivning om sunde fodervaner, tilmelde vovsen et gratis vægtvogter-forløb og deltage i en konkurrence i Maxi Zoo Horsens i perioden fra den 18. januar til 2. februar. PR-foto
Annonce

Horsens: Et nyt år er ofte forbundet med mere motion og sundere kost, men det er ikke kun for mennesker, der har brug for et skub i den sunde retning. De firbenede venner kan også døje med ekstra kilo på sidebenene. Derfor inviterer Maxi Zoo Horsens byens hunde til at kigge forbi butikken i uge fire og fem, hvor der vil være mulighed for at få gode råd og vejledning til alt fra den rette mængde foder til nye motionsvaner og sjove aktiviteter, så du kan sikre, at det firbenede familiemedlem kommer i topform igen.

Det skriver Maxi Zoo i en pressemeddelelse.

- Der er god grund til at holde øje med kæledyrets vægt, da for mange kilo og dårlig form kan føre til alvorlige følgesygdomme og en forringet livskvalitet. Der vil også være mulighed for at skrive dit kæledyr op til et vægtvogter-forløb. Ved tilmelding til vægvogter-forløbet vil du desuden deltage i en konkurrence om en gavekurv, med sunde lækkerier.

For at kunne tilmelde din hund vægtvogter-forløbet, skal du være medlem af Poteklubben, som er gratis. Tilmeldingen kan ske i butikken eller på maxizoo.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Mini med maxi køreglæde

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Anne Dorte Michelsen - solo

Horsens Posten

Biblioteket: Vild med kaniner

Annonce