Annoncørbetalt indhold

Besøg vores store showroom i Valby og find dit nye polyurethangulv

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af neocoating.dk

Hvis du leder efter et holdbart gulv til at give dit hjem nyt liv, så er vores showroom i Valby det rene slaraffenland. Her kan du se et stort udvalg af polyurethan- og epoxygulve, og finde nøjagtig det gulv som vil passe i dit hjem.


Find dit nye gulv hos Neo Coating

Når man er på udkig efter et nyt gulv, så er det altid en god idé at kunne se det i virkeligheden. Hvad enten om du leder efter et gulv til dit private hjem, eller om du skal finde et gulv til din arbejdsplads, så er vores store showroom i Valby et godt sted at starte. Her kan du se et kæmpe udvalg af både polyurethan- og epoxygulve i fuld størrelse. På den måde kan du rigtig få en fornemmelse af om gulvet er noget for dig og din familie. Det er vigtigt at være sikker på det gulv man vælger, og i vores showroom kan du smide skoene og give dig tid til at mærke gulvet under dine fødder – præcis som det ville være i dit hjem.


Giv dit hjem nyt liv med et polyurethangulv

Et polyurethangulv er en smart og holdbar løsning, som fungerer rigtig godt i både private hjem og på arbejdspladser – for eksempel i institutioner eller på hospitaler. Polyurethangulve, også kaldet PU-gulve, er et slidstærkt gulv som kan holde til lidt af hvert. Det kan være en optimal løsning for børnefamilier, og kan lægges i for eksempel køkken eller på børneværelset. PU-gulve er desuden lyddæmpende, så det er derfor en rigtig god løsning i for eksempel børneværelser hvor der hurtigt kan blive et højt lydniveau under legen. Så er det lidt nemmere for forældrene at koncentrere sig - specielt hvis man arbejder hjemmefra.


Få professionel rådgivning og find det helt rigtige gulv

I vores showroom i Valby tilbyder vi professionel og kompetent rådgivning, så I er sikret at I vælger det gulv som vil passe til jeres behov. Det er vigtigt for os at I får det gulv som I drømmer om, og derfor anbefaler vi et besøg i vores showroom så I rigtig kan få en fornemmelse af PU-gulvet inden I beslutter jer. Vi tager gerne en rådgivende snak over en kop kaffe og står klar til at vise alle vores flotte gulve frem. Med så stort et udvalg af PU-gulve, så er vi sikre på at I kan finde det gulv som er det rigtige for jer og jeres hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit