Annoncørbetalt indhold

Giv hjemmekontoret en make-over med disse råd

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af kinnarps.dk




Rigtig mange af os har i de seneste år arbejdet mere eller mindre hjemmefra og måske mere eller mindre hurtigt fået indrettet et hjemmekontor. Hvis du har fundet ud af at hjemmearbejde bare lige er dig, er det måske på tide at få gjort lidt ekstra ud af hjemmekontoret.


Hvis du er blevet lidt træt af den måde, so dit hjemmekontor ser ud på, er det på tide, at du giver det en make-over. På den måde kan det nemlig igen blive et rum, som du kan lide at opholde dig i, og som er flot at se på. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du giver dit hjemmekontor en make-over.


Kom af med alt det, du ikke skal bruge

Når du skal give dit hjemmekontor en make-over, skal du først have gjort plads til de nye ting, som skal tilføjes. Det gør du selvfølgelig ved at skille dig af med alle de ting, du ikke skal bruge. Det kan for eksempel være noget som en gammel reol, som du slet ikke bruger, og som ikke ser så flot ud inde på hjemmekontoret. Så kan du skille dig af med denne - du kan jo eventuelt aflevere den hos genbrug, så en anden kan få glæde af den.


Det samme gælder for eksempel skrivebord, kontorstol og lignende Kontormøbler, som du ikke længere har brug for. Sørg også gerne for at smide forskelligt skrald ud, som bare fylder. Det kunne for eksempel være noget som gamle dokumenter, som du ikke længere har brug for. Når du først har fået smidt alle de ting ud, som du ikke længere skal bruge på dit hjemmekontor, er du klar til at gå videre derfra.


Find alt det nye, som skal ind på kontoret

Når du først har fået ryddet kontoret lidt, er det på tide at finde de nye ting, som skal derind. Det er dog ikke altid helt nemt at finde disse ting, og det kan være en fordel først at tænke lidt over, hvad man faktisk kunne tænke sig på hjemmekontoret. Hvis du har skillet dig af med forskellige møbler, er disse nogle, du skal have fundet som noget af det første.


Et godt skrivebord og en god kontorstol er begge ting, du ikke kan undvære, og derfor også det, du skal have fundet først. Derefter er det en god ide at finde andre ting, som du også får brug for - det er ting som reoler, tæpper, bordlamper og lignende. Disse er jo også vigtige på hjemmekontoret. Til sidst kan du selvfølgelig indrette med forskelig pynt, så det bliver lidt hyggeligere. Dette er altså guiden til dig, som vil give hjemmekontoret en stor make-over.




Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit