Annonce
Indre By

A.H. Riise donerer 98.760 kroner til tilskadekomne politibetjente og deres pårørende

Her ses administrerende direktør i A.H. Riise, Michael Bielefeldt, overrække beløbet til Nicholas Ramfeldt, der er bestyrelsesmedlem i Thin Blue Line. - Foto: Tonny Jørgensen/A.H. Riise Spirits
Annonce

For få dage siden overrakte romproducenten A.H. Riise 98.760 kroner til foreningen Thin Blue Line, der hjælper politibetjente, som er kommet til skade i deres job.

Selve overrækkelsen fandt sted i Jailhouse på Studiestræde 18. december, og beløbet er indsamlet via salget af en specialproduceret rom til netop dette formål.

Da romproducenten udviklede rommen i 2017, var det for at tage et socialt ansvar og anerkende politiets indsats i Danmark. Derfor glæder det også Michael Bielefeldt, der er administrerende direktør i A.H. Riise Spirits, at de har kunne overrække knap 100.000 kroner til det gode formål:

»Vi er glade for, at vi kan få lov til at bidrage til Thin Blue Line Danmarks arbejde. Selvom det er umuligt at sætte et beløb på sorgen hos pårørende, når deres mand, kone eller kæreste er kommet til skade, er vi glade for at give en lille smule tilbage til dem, der passer på os til hverdag,« siger Michael Bielefeldt.

Foreningen Thin Blue Line Denmark blev stiftet i december 2016 og har til formål at støtte tilskadekomne ansatte i dansk politi og deres pårørende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydhavnen

Snart sejler jazzen gennem havnen

Annonce