Annonce
Kultur

Bageri åbner pop-up i Det Kongelige Teater

Du kan blandt andet opleve smagen, og duften, af de klassiske kanelsnurrer i Meyers Bageris pop-up. Foto: Martin Kaufmann
Annonce

Historisk stemning og friskt bagværk i samspil med hinanden - det er lige præcis, hvad du kan opleve, når Meyers Bageri åbner en pop-up i Det Kongelige Teater.

Holdet bag Meyers Bageri er netop klar til at puste nyt liv i de lokaler, hvor caféen August B siden marts har været lukket grundet ombygning. Normalt ligger bageriet blot 300 meter væk på Store Kongensgade, hvilket i den grad er en fordel.

- I praksis vil vi med den korte afstand kunne tilbyde bagværk så friskt, at det dufter, som havde vi hevet det ud af ovnen på stedet, påpeger Ann-Sofie Vadum Bønding, chef for Meyers Bageri, i en pressemeddelelse.

Det er ikke blot brød og bagværk, som gæsterne kan tilfredsstille smagsløgene med. Pop-upen byder også på økologisk ymer med hjemmelavet granola, kold grød med æbler og nødder samt smurte boller med ost. Derudover vil udvalget naturligvis rumme surdejsbrød, smørbagte croissanter, kanelsnurrer og meget mere.

Pop-upen i Det Kongelige Teater har åbent mandag-fredag fra klokken 08-18 og lørdag-søndag fra klokken 10-17. I løbet af december og januar lanceres desuden et spritnyt sortiment af kager udviklet af den unge konditor Freja Krarup Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce