Annonce
BYLIV

Burger-favorit udvider: Ny restaurant bliver den største til dato

Til påske kan du sætte tænderne i burgere fra Gasoline Grill i Tivoli. PR-foto
Annonce

Gasoline Grill åbner i slutningen af marts sin største restaurant til dato. Det bliver i Tivoli, der - hvis coronarestriktionerne til den tid tillader - åbner sommersæsonen 27. marts.

Det er fem år siden, at Klaus Wittrup slog dørene op for sin første amerikansk inspirerede burger joint i en tidligere benzinstation i Landgreven. Siden er Gasoline Grill vokset, og tæller i dag seks restauranter, som serverer den efterhånden verdenskendte burger, der er blevet fremhævet i flere rejseguides og gastro-magasiner verden over.

- Jeg glæder mig utrolig meget over, at vi skal åbne i Tivoli. Jeg leder altid efter unikke locations, når vi skal åbne nye steder. Tivoli er virkelig unikt og har derfor stået på ønskelisten længe, siger Klaus Wittrup i en pressemeddelelse.

Gasoline Grill er blevet en burgerfavorit med sine velsmagende økologiske burgere. Kødet hakkes hos Gasoline Grill samme dag, som det bliver stegt som bøf til burgeren, og når der ikke er mere kød tilbage, lukker butikkerne.

Tivoli glæder sig til at byde Gasoline Grill velkommen:

- De har virkelig sat Danmark på verdenskortet med deres kompromisløse, enkle og autentiske burgere. Den anmelderroste burgerbar bruger de bedste økologiske råvarer og er derfor et perfekt match til Tivolis egen strategi på fødevareområdet og præcis det, som mange af Tivolis gæster efterspørger, siger general manager for Tivolis restauranter Jakob Volquards Harreby.

Gasoline Grill flytter ind i Woodhouse, hvor gæsterne får udsigt til bl.a. Fredagsrock og andre aktiviteter på Plænen.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indre By

Ingen forurenende biler i Indre By

Annonce