Annonce
DET SKER

Corona lukkede populær udstilling: Nu er der godt nyt til alle dinosaur-fans

Nu bliver populær dino-udstilling forlænget. Foto: Frederik Wolff Teglhus, Statens Naturhistoriske Museum
Den 12 meter lange Tristan Otto er hovedattraktionen i udstillingen 'Dinosaurernes Konge', der blev bremset af corona-nedlukning i december. Nu bliver udstillingsperioden forlænget.

Publikum strømmede til for at se udstillingen Dinosaurernes konge på Statens Naturhistoriske Museum sidste år. Lige indtil Covid-19-restriktionerne lukkede den populære udstilling med den 66 millioner år gamle og 12 meter lange Tyrannosaurus Rex Tristan Otto som det helt store trækplaster.

Flere end 100.000 gæster nåede at se udstillingen med den første T. Rex på dansk jord fra den åbnede stærkt forsinket i juni. Men mange nåede det ikke, inden coronaen tvang museet til at lukke dørene igen 10. december.

- Vi har fået mange henvendelser fra publikum i hele landet som har spurgt til, hvornår de får mulighed for at opleve de populære dinosaurer. Museet har derfor arbejdet hårdt på at få forlænget udstillingen, så endnu flere kan få chancen for at møde Tristan Otto og de andre fantastiske dinosaurfossiler, fortæller Peter C. Kjærgaard, der er direktør for Statens Naturhistoriske Museum.

Vi har fået mange henvendelser fra publikum i hele landet som har spurgt til, hvornår de får mulighed for at opleve de populære dinosaurer.


Vi har fået mange henvendelser fra publikum i hele landet som har spurgt til, hvornår de får mulighed for at opleve de populære dinosaurer.

Peter C. Kjærgaard


- Vi derfor utrolig glade for at kunne fortælle, at det er lykkedes at forlænge udstillingen til udgangen af 2021. Så nu får museets gæster endnu mere tid til at opleve 'Dinosaurernes konge', fortæller han.

Annonce

Åben i fem dage

Publikum få også mulighed for at opleve den spektakulære fotoudstilling 'Wildlife Photographer of the Year' lidt længere, da denne udstilling er blevet forlænget indtil slutningen af august. Udstillingen åbnede på Statens Naturhistoriske Museum 4. december sidste år, men var kun åben for publikum i fem dage, før hele kulturlivet måtte lukke ned på grund af Corona-restriktionerne.

- I de fem dage hvor udstillingen var åben, var det med udsolgte huse, hvilket klart viser at der er en stor appetit for naturfotografier i verdensklasse i Danmark, siger Peter C. Kjærgaard, direktør for Statens Naturhistoriske Museum.

'Wildlife Photographer of the Year' skulle efter planen slutte den 9. maj, men også her er det lykkedes at få forlænget udstillingen, så de smukke og til tider meget urovækkende billeder kan opleves frem til 29. august i år.

Begge udstillinger kan opleves på Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5-7. Museet håber at kunne åbne igen 6. april, men det afgør corona-situationen.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Friskbagte vafler formet som kønsdele hitter

Indre By

Byvandringer om besættelsen

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce