Annonce
#72timer

Dagens udfordring: Hvordan tjener man penge som hjemløs?

Som hjemløs er der mange udfordringer, man skal forholde sig til i dagligdagen. Vores frivillige, der er hjemløse i 72 timer, har derfor fået en række benspænd, som de skal forholde sig til. Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix

På nuværende tidspunkt er de frivillige hjemløse ude i byen i forbindelse med projektet #72timer, som vi har arrangeret i et samarbejde med Hus Forbi.

Selvom følelsen af ikke at have et sted at gå hen kan være udfordrende i sig selv, så har Brian Sundstrup, næstformand i Hus Forbi, alligevel givet de frivillige en række benspænd i løbet af de 72 timer. Dette har han gjort, så de frivillige kan komme så tæt på de hjemløses virkelighed som muligt.

- Man kunne jo også bare sende dem afsted og sige "vi ses på lørdag", og så kunne de gemme sig med en flaske, indtil udfordringen er ovre. Og det er jo ikke svært. De skal helst komme ud i nogle af de yderpunkter, som hjemløse normalt kommer ud for, påpeger Brian Sundstrup.

Annonce

En udfordring, som Brian Sundstrup har valgt at inkorporere i projektet, er dét at tikke.

- Det med at tikke kan være enormt ydmygende og grænseoverskridende. Derfor er der også mange, der forsøger at gøre indtjeningen af penge til noget privat, for eksempel via indsamlingen af pant, pointerer han.

Derudover har Brian Sundstrup, for nogle af de frivillige, arrangeret, at de ligeledes skal prøve at sælge avisen fra Hus Forbi. På denne måde kan de opleve paradokset mellem dét at tikke og opsøge hjælp fra andre og dét at sælge noget og tjene sine egne penge.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
BYLIV

Nu bliver hotelrenovering til pop up-udstilling

Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

#72timer: Det handler om mennesker

Annonce