Annonce
Indre By

DEBAT: Kan erhvervsdrivende i Indre By hente hjælp hos deres udlejere under krisen?

Der er ikke mange mennesker i Indre By i denne tid. - Foto: Christian M. Olsen
Annonce

Indlægger er udtryk for skribentens egen holdning

John Hansen, Direktør, KBH - Commerce & Culture

Kære ejendomsejere i Indre By i København,

En situation som den vi er i lige nu stiller store krav til alle. Men ved at vise vores fællesskab og interesse for hinanden kan vi komme langt og meget kan afbødes.

Som det er lige nu, har stort set hele Indre By lukket ned, hvilket betyder, at jeres lejere ingen indtægter har. Af samme årsag kan de heller ikke betale deres huslejer til jer. For dem der betaler omsætningsbestemt husleje vil dette gøre ondt. Og for dem med fast husleje ud fra m2 bliver det heller ikke let.

Jeg vil derfor anmode jer om at overveje og finde løsninger på, hvorledes I kan hjælpe de erhvervsdrivende på samme konstruktive måde som regeringen gør. Herved er det min overbevisning, at I imødegår en masse arbejde med at inddrive jeres tilgodehavender, som i visse tilfælde ikke vil føre til noget godt, og også komme til at koste en pæn sum penge.

Lad os således vise, at vi alle har en berettigelse i Indre By, og at vi sammen har en fælles interesse, nemlig at Indre By og København generelt hurtigt igen vil være den attraktion, som I, bl.a. i fællesskab med de erhvervsdrivende, har gjort den til.

Min bøn til jer er, tag action på eget initiativ, I vil vinde stor respekt og fremtidens samarbejde og fællesskab vil stå endnu stærkere og blive til stor gavn for København.

Jeg håber også Københavns Kommune vil indtage samme holdning, så vi her får den medspiller vi alle ønsker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Annonce