Annonce
112

Efter borgerhenvendelser: Politiet anholdt tre pushere

Østre Anlæg ser idyllisk ud, men der foregår ind i mellem også skumle ting. Politiet har anholdt tre pushere. Arkivfoto: Christian M. Olsen

Efter flere borgerhenvendelser om salg af hash i Østre Anlæg anholdt Københavns Politi tre pushere i fredags, oplyser politiet.

Ved anholdelsen fandt politiet en mindre mængde hash, lidt skunkmix samt en del kontanter. Ved en efterfølgende ransagning hos en af de anholdte fandt politiet yderligere hash, skunk og joints.

Samtidig viste en gennemgang af de anholdtes telefoner, at de tidligere har udført hashsalg ved blandt andet Kastellet, Amager Torv og Kongens Have.

Der er tale om tre mænd på henholdsvis 24, 24 og 17 år, som sigtes for handel med euforiserende stoffer.

- Det var på baggrund af flere af henvendelser fra lokale borgere, at vi kom sporet af de tre personer her. Den indledende efterforskning tyder på, at de kan have en del hashhandel på samvittigheden, så derfor er vi glade for, at borgerne tog kontakt til os, så vi kan få stoppet den ulovlige hashhandel, som de tre har haft gang i, siger politikommissær Thomas Ahlburg, der er leder af Nørrebro og Østerbro Nærpoliti, i en skriftlig kommentar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce