Annonce
Indre By

Efter farvel til ikonisk Kina-restaurant: Pizza-pusher åbner på prominent hjørne

Frankies åbner på Strøget i den gamle Restaurant Shanghai med udsigt over Gammeltorv og Nytorv. PR-foto: Frankies
Annonce

I mere end et halvt århundrede har du kunnet gå ombord i forårsruller og sur-sød sauce i den legendariske kinesiske restaurant Shanghai på hjørnet af Strøget ved Nytorv.

Men nu er det slut. Fremover bliver der serveret pizzaer på førstesalen i bygningen på det prominente hjørne.

Pizzapusheren Frankies, der i forvejen har restauranter bl.a. i Grønnegade og på Israels Plads, åbner mandag 6. juli i de ikoniske lokaler, som kommer til at huse den hidtil største restaurant i Frankies-universet.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har brugt et par timer eller tusind på renoveringen, så gæsterne kan træde ind i den, efter min mening, flotteste Frankies-restaurant. Der er seks meter højt til loftet og ens tanker bliver sendt i retning af større restauranter i metropoler som Paris og New York. Vi har desuden den fedeste balkon, hvor man kan sidde ude og nyde en masse lækre pizzaer, cocktails og udsigten over Gammeltorv og Nytorv, siger Lars Bertelsen, der en af idemændene bag Frankies.

Der er lagt mange timer i istandsættelsen af lokalerne. PR-foto: Frankies

Indgangen til Frankies kommer fra midten af juli til at foregå fra stueplan, hvor Frankies åbner en concept store i hjørnelokalet i stueetagen, der tidligere husede House of Amber. Her kan man gå på opdagelse i et merchandise univers, der spænder over alt lige fra skateboards og hoodies til badeshorts og bøllehatte. Og erhverve sig møbler og inventar, som man kender fra Frankies-universet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Annonce