Annonce
Indre By

Få genåbnet byen - også om natten

Vi er mange der glæder os til at se København flyve igen, skriver John Hansen fra KCC. Arkivfoto: Michael Paldan
Annonce

Læserbrev: Et nyt begreb har ramt vores bevidsthed, nemlig corona. Det kan bruges til meget, og tidligere var det kun øldrikkere man forbandt med det, men nu udleder man også konklusioner af ordet, som i vores øjne ikke har gang på jord.

Eksempelvis har vi senest set politiet konkludere, at nedgangen i vold i København de seneste måneder sammenlignet med sidste år, primært skyldes, at udskænkningssteder er blevet begrænset i deres åbningstider eller helt har været lukket.

En farlig konklusion, der i sin substans peger på, at det er udskænkningsstedernes ansvar og de er årsag til volden. En konklusion der får mange politikere til at klappe i hænderne og egentlig bliver bekræftet i deres beslutning om at lukke City ned for alt erhvervsliv i forbindelse med diskussionen om Middelalderbyen.

Mit argument er, at selvfølgelig vil volden falde, når ingen mennesker er ude. På samme måde ser vi ingen voldsepisoder i forbindelse med fodboldkampe, da der ingen tilskuere er og skal vi helt ud i ekstremerne vil behovet for læreanstalter, daginstitutioner for børn og ældre ikke være til stede, hvis man ikke fødte så mange børn. Alt sammen hypoteser, der ikke er holdbare i det lange løb.


Min anbefaling er, at I stedet for at fokusere på at lukke ned, så burde vi fokusere på at få genåbnet byen - også om natten, så vi kan få livet tilbage.

John Hansen, direktør, KCC


Min anbefaling er, at i stedet for at fokusere på at lukke ned, så burde vi fokusere på at få genåbnet byen - også om natten, så vi kan få livet tilbage. Det er godt for dem, der driver en forretning. Det er godt for alle de helt almindelige mennesker, der gerne vil have en hyggelig tur i byen. Og det er ikke mindst godt for København. Vi er mange der glæder os til at se København flyve igen.

Politikerne kan eventuelt bruge sommerferien til at tænke over, om det ikke var en idé at tilføje politiet flere ressourcer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bolig

Skuespiller sælger vild udsigtslejlighed

Indre By

Nationalbanken flytter til Østerbro

Indre By

Skal du være tivoli-garder?

Annonce