Annonce
BYLIV

Farvel efter ti år: Populært havne-hotspot lukker, som du kender det

Restaurant Toldboden lukker i dens nuværende form 13. september. PR-foto
Annonce

Det er ti år siden, at Toldboden åbnede på havnekajen ved Nordre Toldbod med brunch, frokoster, selskaber, rosé og masser af god københavnerstemning.

Men nu er det slut. 13. september lukker Toldboden, som du kender den. Men noget nyt er på vej i de stemningsfulde lokaler.

- En stor del af forretningsgrundlaget for Toldboden har været bygget på selskaber – både private og virksomheder. Den del har Covid-19 udfordret, ligesom pandemien har forhindret os i at tilbyde vores ellers populære weekendbrunch. Det betyder, at vi nu står i samme situation, som vi gjorde for ti år siden. Vi skal genopfinde os selv, hvis vi vil overleve, siger ejer af Toldboden, Jesper Møller, der understreger, at det har været en svær beslutning.

- Resultatet er, at vi lukker Toldboden for i stedet at åbne noget nyt. Hvad konceptet er, vil jeg ikke løfte sløret for endnu, men jeg kan garantere, at det bliver noget nyt og spændende. Og det kommer selvfølgelig til at spille sammen med resten af koncernen og understøtte vores vision om at give havnefronten tilbage til folket og vores stamgæster, siger Jesper Møller.

Efter 10 gode år skal Toldboden lukke med et brag. De har derfor allerede stillet roséen på køl og lavet et spændende program for restaurantens sidste åbningsuge.

- Vi siger jo både 'Tak for denne gang' og 'Vi ses til foråret', så vi håber på at se rigtig mange, der ligesom os har lyst til at tage ordentligt afsked med Toldboden, siger Jesper Møller.

Annonce
Annonce
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Populært julemarked er aflyst

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce