Annonce
Indre By

Flammen og Saxofonen inviterer ind i fortællingernes univers

Flammen og Saxofonen kombinerer historien og musikken og skaber en harmonisk fortælling. Foto: Lene Poulsen
Annonce

Flammen og Saxofonen er en række forunderlige fortællinger om kunsten i at zigzagge sig gennem tilværelsen, fulgt på vej af saxofonens klare toner..

Hendes far sad på skødet af Stauning, hendes mor voksede op på en bondegård i Vestjylland. Selv tog hun turen fra at være den tykke pige i klassen til at blive folkeeje i Danmarks første sitcom.

Lene Poulsen, kendt som skuespiller fra bl.a. Lise Nørgaards 80'er-serie 'Een stor familie', teaterproducent og instruktør, er også en moderne fortæller og hun vil tage jer med i skønne, skøre, skæve situationer, så i nærmest kan føle dem på egen hud.

Fortællinger om banansælgeren og den lille klovn i metroen i Paris, de to kejtede forskere, som fandt hinanden, medicinmanden i Gambia som inviterede til fuldmånemeditation og dejlige Else og hendes cirkusartist fra Nansensgade.

Historierne sættes i perspektiv af komponisten og musikeren, Søren Siegumfeldt, der med sine saxofoner på poetisk vis forstørrer stemninger og kommenterer temaer.

Tag med ind i fortællingernes univers lørdag 19. september kl. 17-18.30. Det er i Kulturhuset Indre by, Charlotte Ammundsens Plads 3, København K

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Bageri åbner pop-up i Det Kongelige Teater

Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

DEBAT

Langelinie tilbage til københavnerne

Annonce