Annonce
Kultur

Frihedsmuseet åbner igen: - Der kommer til at ske nogle spændende, nye ting

Frihedsmuseet kan åbne igen onsdag 21. april. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Genåbningen ligger og lurer rundt omkring i København, og et af de steder, som københavnerne igen kan få glæde af, er Frihedsmuseet, der åbner onsdag 21. april.

Museet brændte ned i 2013 og genåbnede 3. juli sidste år i helt nye og moderne rammer under jorden ved Kastellet i København. Men det blev en kort fornøjelse, for efter blot fem måneder måtte museet lukke ned igen grundet coronarestriktionerne.

Når Frihedsmuseet genåbner, bliver det med et særligt program for befrielsesaftenen 4. maj, hvor der er gratis adgang for alle født fra 1940-1946.

Annonce

- Der kommer til at ske nogle spændende, nye ting. Ud over at vi holder aftenåbent, så giver vi i år gratis adgang til gæster, der er født i ét af årene mellem 1940-1946, så længe der er plads på museet i forhold til covid-19-restriktionerne. Det er jo 75-året for Bornholms befrielse i år, så det vil vi gerne markere, pointerer museumschef, Jens Carl Kirchmeier Andersen, i en pressemeddelelse.

Desuden bliver frihedsbudskabet afspillet på museet på det tidspunkt, hvor det lød i danskernes radio 4. maj 1945. Gæsterne kan ydermere se frem til en byvandring til sommer.

Du kan bestille billetter på billet.natmus.dk.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
LEDER

#72timer: Det handler om mennesker

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce