Annonce
BYLIV

Gadekøkken åbner igen med nye madboder: - Vi har glædet os helt uhyggeligt meget

Broens Gadekøkken er klar til genåbning. Arkivfoto: PR-foto
Onsdag 21. april får udendørs serveringssteder mulighed for at åbne igen. Broens Gadekøkken er klar med madboder i trygge rammer - og fem nye af slagsen.

Ventetiden er ved at være forbi. Onsdag 21. april kommer der igen liv og glade dage på pladsen ved Inderhavnsbroen, når Broens Gadekøkken åbner igen .

- Vi har glædet os helt uhyggeligt meget til at kunne åbne Broens Gadekøkken igen. Vi har derfor brugt nedlukningen til at forberede åbningen, så alle kan føle sig helt trygge, når de besøger vores 4.600 kvadratmeter store areal. Nu trænger vi til at komme ud og opleve noget nyt igen, siger Kira Thanning, direktør i Broens Gadekøkken, i en pressemeddelelse.

Udover at forberede åbningen har hun også brugt nedlukningen til at finde fem nye madboder til gadekøkkenet.

Annonce

Fem nye køkkener

Når det populære gadekøkken åbner igen, kan gæsterne glæde sig til et kulinarisk gensyn med gamle kendinge som Gasoline Grill, Opa By Strangas og den indiske madbod Dhaba. Men derudover er der fem helt nye bekendtskaber.

Sultne besøgende kan eksempelvis kaste sig ud i det danske køkken sammen med kokken Adam Aamann, der er kendt for sine højtbelagte smørrebrød - præcis, hvad han serverer i Broens Gadekøkken.


Vi har brugt nedlukningen til at forberede åbningen, så alle kan føle sig helt trygge.

Kira Thanning


Kamilla Seidler, der for fem år siden blev udnævnt til bedste kvindelige køkkenchef af 'The World's 50 best Restaurants' står bag Lola, hvor maden er inspireret fra hele verden, dog altid med det grønne og økologiske i centrum.

Der er mulighed for at gå den italienske vej hos Pasta la Pasta eller struttocph, der gør sig i crescia - den italienske pendant til tortillas. Endelig åbner også The Organic Boho med referencer til farverige Ibiza.

Annonce

Godt forberedt

Når Broens Gadekøkken åbner igen, er det med alle nødvendige corona-forholdsregler: Øget afstand mellem bordene, nyseskærme i alle madboder og barer, kø-markører, hyppig rengøring, håndvaske og håndsprit-dispensere.

De endelige restriktioner for genåbningen kommer først kort før selve åbningen, hvor Broens Gadekøkken også melder alle deres forbehold ud.

- De fleste af restriktionerne er jo desværre ikke nye længere, så vi er forberedte til tåspidserne, siger Kira Thanning.

Åbningen 21. april markeres blandt andet med dj fra klokken 15.

Annonce
Annonce
LEDER

#72timer: Det handler om mennesker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce