Annonce
Indre By

Goldschmidt sælger tre store ejendomme i indre København

Her ses ejendommen på Bernstorffsgade 21, der med sine næsten 3.900 kvadratmeter er den største af de tre. - Foto: M. Goldschmidt Holding A/S
Annonce

Koncernen M. Goldschmidt Holding fejrer deres 40-års jubilæum ved at sælge tre ejendomme i København på samlet 8.188 kvadratmeter, der er fordelt på kontorer, boliger og øvrigt erhverv.

Helt konkret handler det om ejendommene på Bernstorffsgade 21, H.C. Andersens Boulevard 9-11 og Nørregade 4, og disse ejendomme er nu ejet af en britisk investor.

Ifølge virksomheden passer det godt ind i deres overordnede strategi, der blandt andet handler om at investere med henblik på videresalg, og derudover skal salget være med til at finansiere et projekt i Hillerød, hvor 1.300 boliger skal bygges til en pris på op mod fire milliarder kroner:

»Samtidig er der noget symbolsk i, at vi afslutter denne handel næsten på 40 årsdagen for, at Mikael Goldschmidt etablerede sin virksomhed – køb og salg har hele tiden været en del af forretningen,« siger Søren Bjørn Hansen, viceadministrerende direktør i M. Goldschmidt Holding.

Parterne ønsker ikke at offentliggøre beløbet for de tre ejendomme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indre By

Ingen forurenende biler i Indre By

Annonce