Annonce
VIDEOKLUMME

Gorms guldkorn: - Husk at støtte lokalt, når du skal ud at spise

Tv-kokken og pizzabageren Gorm Wisweh fra Gorms. Foto: Søren E. Alwan/Ritzau Scanpix
I den kommende tid vil tv-kokken og pizzakongen Gorm Wisweh levere videoklummer på KøbenhavnLIV. Den første udgave af 'Gorms guldkorn' ligger klar på kbhliv.dk

Du kender ham som tv-kok, pizzabager og speedsnakkende restauratør. I den kommende tid kan du også møde Gorm Wisweh her på KøbenhavnLIV.dk

Her vil den karismatiske kok der står bag Gorm's jævnligt sende videohilsner fra sin hverdag i det københavnske. Hvad optager ham lige nu? Hvad vil han anbefale i byen?

Se videoen her:

Annonce

Han er kendt for ikke at være karrig med sine meninger, og scorer også højt på underholdningsværdien. Samtidig er han en arbejdsom restauratør med restauranter i bl.a. Magstræde, Nyhavn og Torvehallerne.

- P.t. tror jeg, at jeg bruger min tid på det samme, som alle andre restauratører gør - nemlig at overleve, fortæller Gorm Wisweh i sin første videohilsen, som du lige nu kan se på kbhliv.dk eller City Avisens facebook-profil.

- Man prøver naturligvis at holde et smil på læben stadigvæk, men det er bare vildt lige nu med corona og retningslinjer. Alle er egentlig trætte af at høre om det, men det har bare haft en kæmpe effekt på vores hverdag, når man arbejder med oplevelser og gæster, siger Gorm Wisweh.

Højt til loftet

De svære tider tvinger også restauratørerne til at prøve nye ideer af.

- Der er virkelig højt til loftet i forhold til, hvad man må gøre lige for tiden, siger Gorm Wisweh, der kalder det 'ret sjovt' selv om det er hårdt.

Og så slår han et slag for kampen mod madspild, som fylder en stor del af hans hverdag lige nu. For hvorfor er det, at de 'grimme' grøntsager ikke kan bruges?


- Der er virkelig højt til loftet i forhold til, hvad man må gøre lige for tiden.

Gorm Wisweh


- Her kan restaurationsbranchen virkelig gøre en forskel, lyder det fra Gorm Wisweh, som har en klar opfordring til seerne.

- Huske at støtte lokalt, når du skal ud at spise.

Annonce
Annonce
LEDER

#72timer: Det handler om mennesker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce