Annonce
BUTIKSLIV

Guldsmed åbner smykkebutik for mænd: - De er blevet mere modige

Guldsmed Minna Lund har åbnet smykkebutik for mænd. PR-foto
Minna Lund har udvidet sit smykkeunivers i Kompagnistræde med en butik med smykker for mænd.
Annonce

Det er en gammel drøm, der er gået i opfyldelse for guldsmeden Minna Lund, som i begyndelsen af december udvidede sit smykkeunivers i Kompagnistræde med en guldsmed for mænd.

Så nu der maskuline ringe, armbånd og manchetknapper og cognac på karaflen i den nyindrettede butik ’M by Milas’ i den høje stue på hjørnet af Badstuestræde. Lige ved siden af butikken, hvor Minna Lund gennem mange år har haft sin smykkebutik, Milas.

- Mænd har klassisk set været de første og største smykkebærere. Herresmykker er en niche, men jeg fornemmer, at der blæser nye vinde, og at mænd er blevet mere modige, hvad angår smykker, siger Minna Lund.

- Derfor vil jeg gerne tilbyde et mere ’mandet’ univers, hvor mændene føler sig inviteret ind og kan lade sig forkæle, siger Minna Lund.

Annonce

Bredere interesse

Hun kalder selv M by Milas for ’en old school guldsmed med håndlavede herresmykker af høj kvalitet. Både i et klassisk design, der lever op gamle dyder, og rå og rustikke designs med personligt præg.

- For mange mænd har smykker været begrænset til et ur og en vielsesring. Nu er interessen bredere, siger Minna Lund, der tidligere i år kunne fejre 25-års jubilæum som guldsmed.

M by Milas i Kompagnistræde. PR-foto

For eksempel kæder med en rustik plade i guld eller sølv som vedhæng – et design Minna Lund har kaldt København.

- Vi laver den ved at gribe den største hammer, gå ud på gaden og smadre løs på metallet med en brosten som underlag. På den måde får smykket den cool og rå overflade og et aftryk af København. Og så er der ikke to ens, siger Minna Lund.

Annonce

Ny kollektion

Hun overtog butikken sidst i september. Siden er den blevet sat gennemgribende i stand, samtidig med at butikken ved siden af skulle passes, og der skulle skabes en helt ny kollektion af herresmykker.

I den nye butik er der også blevet plads til at indrette værksted, og fra butikken er der indblik til guldsmedenes arbejdsplads, hvor guld, sølv og ægte sten bliver forvandlet til smukke smykker.


Jeg vil gerne tilbyde et mere ’mandet’ univers, hvor mændene føler sig inviteret ind og kan lade sig forkæle.

Minna Lund


Og hvor gamle smykker kan få nyt liv.

- Det kan være, at man arver en signetring fra morfar, der ikke passer og derfor skal ændres. Eller en ring er blevet beskadiget. Ordentlige smykker kan repareres, fastslår Minna Lund, som glæder sig til, at flere mænd kigger ind forbi Kompagnistræde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Færre gratis omgange i 2021, tak

Annonce