Annonce
kultur

Han er årets forfatter: - Vi vender side efter side, for vi vil bare have mere

Forfatteren Michael Katz Krefeld på Christianshavn. Arkivfoto: Byrd/Jacob Crawfurd
Annonce

Online-boghandlen Plusbog.dk har offentliggjort resultatet af den afstemning, hvor boghandlens medlemmer og andre danske bogelskere den seneste måned har stemt på deres favorit til titlen. Og vinderen er Michael Katz Krefeld.

- Michael Katz Krefeld giver os scener med masser af nerve og drama, samtidig med han tager os helt tæt på sine personers udfordringer og udvikling. Vi føler, vi kender 'Ravn', Cecilie Mars og alle de andre, og vi er med dem igennem alle deres strabadser. Det skaber engagement hos læserne, og vi vender side efter side, for vi vil bare have mere, siger Helene Kristensen fra Plusbog.dk om årets vinder.

Læsernes kærlighed til krimiforfatteren kan også ses på bestsellerlisterne. Michael Katz Krefeld er fast inventar - lige nu med den nyeste udgivelse 'Nattens udyr'.

Michael Katz Krefeld, der udgiver sine bøger hos forlaget Lindhardt og Ringhof, var i afstemningen oppe imod Katrine Engberg, Alpha Forlag og Sara Omar, Politikens forlag.

Krimiforfatteren fik næsten halvdelen af alle stemmer i årets afstemning.

- Michael Katz Krefeld har en stor plads i de danske bogelskeres hjerter, og vi er meget glade for på vegne af dem alle at kunne give ham titlen som Årets Forfatter 2020, siger Helene Kristensen.

Sidste år var det også en krimiforfatter, der løb med prisen, da Sara Blædel kunne kalde sig Årets Forfatter 2019. Anne Mette Hancock og Hella Joof har også tidligere vundet prisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Færre gratis omgange i 2021, tak

Annonce