Annonce
BØRN OG UNGE

Her kan udsatte unge få et fristed: Nu får Joannahuset stor julegave af stormagasin

Jette Wilhelmsen er leder af Joannahuset på Christianshavn. PR-foto
Magasin er en af de private virksomheder, der støtter Joannahuset på Christianshavn. Nu donerer stormagasinet medarbejderjulegaven til de udsatte børn og unge, der benytter krisecentret.
Annonce

I august åbnede Danmarks første børne- og ungekrisecenter, Joannahuset, på Christianshavn. Her kan børn og unge i udsatte situationer få et fristed, nogen at tale med og en seng at sove i.

Den private non-profit forening, der står bag Joannahuset, er stiftet af socialrådgiver Jette Wilhelmsen og støttet af Socialstyrelsens satspulje, virksomheder og fonde.

- Vi har lavet et hus, der udelukkende henvender sig til børn og unge. Vel at mærke udsatte børn og unge, der søger væk fra overgreb og svigt. Derfor skal vi også kunne tilbyde et hus og et fristed, hvor der er trygt og rart – altså et hjem udenfor hjemmet, siger Jette Wilhelmsen.

Annonce

Julegave på vej

En af de virksomheder, der støttet Joannahuset er stormagasinet Magasin, der er gået aktivt ind i projektet både med økonomiske midler, interiør og mulighed for at tilbyde arbejde og praktikpladser til husets unge.

- Både blandt vores kollegaer og kunder er der mange unge mennesker, som dagligt bidrager til vores forretning. Derfor er det oplagt for os at give noget tilbage til netop de unge – ikke mindst til dem, som desværre er udsatte, siger Thor Palmhøj, HR-direktør i Magasin, i en pressemeddelelse.

Derfor skal vi også kunne tilbyde et hus og et fristed, hvor der er trygt og rart – altså et hjem udenfor hjemmet


Vi skal kunne tilbyde et hus og et fristed, hvor der er trygt og rart – altså et hjem udenfor hjemmet.

Jette Wilhelmsen


Magasin har indtil nu været med til at donere produkter til Joannahuset, der leveres ugentligt mad fra Magasin Mad & Vin, og så har Magasin doneret hjælp til husets udegående rådgivning, der følges op med flere økonomiske donationer.

Og nu er der også en julegave på vej til Joannahuset.

- Vi har besluttet, at vores julegave til alle medarbejdere i år er en gave, der gives og ikke mindst deles med hjertet. Alle de penge, vi normalt bruger på medarbejdergaven, donerer vi til Joannahuset og til organisationen Råt&Godt i Aalborg, som også arbejder med udsatte børn og unge, fortæller Thor Palmhøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Bageri åbner pop-up i Det Kongelige Teater

Annonce