Annonce
Indre By

Jubel hos Anemonen: - Vi er megaglade

Scenekunsthuset for børn Anemonen i Suhmsgade kan igen kalde sig Lille Storbyteater og se frem til et tilskud på 2,3 millioner kroner om året.

De kan næsten ikke få armene ned på Anemonen i Suhmsgade. Det populære børneteater var med på listen, da politikerne i kultur- og fritidsudvalget i tirsdag udpegede de såkaldte små storbyteatret for den kommende fireårige periode.

Anemonen i Suhmsgade har tidligere været udpeget som lille storbyteater, men for fire år siden blev det populære børneteater vraget fra listen, og det var et hårdt slag.

For med status som lille storbyteater følger også en god portion støttekroner.

Annonce

- Vi er megaglade, siger teaterleder Sidsel Ramdal, da City Avisen fanger hende på telefonen efter offentliggørelsen af listen over de små storbyteatre.

- Vi har haft fire år i konstant usikkerhed, og hvor meget fokus har været på teatrets overlevelse. Med denne bevilling sikrer vi en kontinuitet og en langsigtet planlægning, der gør, at kan videreudvikle teatret og holde en høj kvalitet, siger Sidsel Ramdal.

En foranderlig verden

Anemonen betegner sig selv som et Åbent Scenekunsthus, der 'producerer scenekunst og lægger hus til de bedste gæstespil for børn og unge fra hele landet'. Anemonen vil gerne kendes af publikum, som et scenekunsthus der forholder sig nysgerrigt, undersøgende og udviklende til tematikken 'At være barn i en moderne og foranderlig verden'

I mere end 30 år har teatret lagt rum til teateroplevelser for 750.000 tilskuere, og den primære målgruppe er de 4-12 årige og deres familier.

Scenekunstpakken

Små storbyteatre 2021-24

Det lille teater, Teater Hund, Anemonen, ZEBU, Zeppelin, Husets Teater, Sort/Hvid, Teater V, Grob, Sydhavn Teater, Grønnegård, Teatergrad, Glimt, Sorte Hest

Øvrige teatre i scenekunstpakken

KIT, Batida, HAUT, Teater Glad

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

#72timer: Det handler om mennesker

Annonce