Annonce
BUTIKSLIV

Kendt fiskemand fik ildebefindende under vandet: Nu skal han smide kilo på TV

Tommy Raabo Fischer fra HAV i Torvehallerne er en af 'Fem fede kokke' i TV2 Fri-programmet af samme navn, som har premiere tirsdag aften. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Det var nær gået helt galt for den kendte fiskehandler Tommy Raabo Fischer, der fik det skidt under en dykkertur. Nu er han en af ’fem fede kokke’, som skal lægge livsstilen om i nyt TV2-program.
Annonce

En dykkertur sidste efterår var nær endt galt for den gastronomiske iværksætter Tommy Raabo Fischer. Den kendte fiskehandler, der er medejer af HAV i Torvehallerne, fik et ildebefindende under vandet og kun en hurtig indsats fra en god kammerat, der fluks fik ham hevet op af vandet og tilkaldt en ambulance, forhindrede, at det gik helt galt.

Tommy Raabo Fischer var allerede blevet castet til tv-programmet ’Fem fede kokke’, da dykkerturen satte en fed streg under, hvorfor det var vigtigt at deltage. På hospitalet blev det afsløret, at den garvede fiskemand blandt andet havde et tårnhøjt blodtryk. Han var træt, uoplagt, i dårlig form og oppe på den forkerte side af de 130 kilo.

I tv-programmet, der har premiere tirsdag aften på TV2 Fri, skal Tommy Raabo Fischer sammen med kokkekollegerne Magnus Laier Sonne, Jesper Julian Møller, Jesper Græm og Claus Holm forsøge at lægge deres livsstil om.

Annonce

Kostomlægning

Tommy er, som mange andre fødevareprofesionelle, konstant i kontakt med fristelser. Og har man en travl hverdag, som mange af disse fødevareprofessionelle har, ja så er fristelserne ekstra fristende; det skal gå stærkt, at få noget i skrutten og når man arbejder så meget, så ’må det også være på sin plads at forkæle sig selv’.

De fem kokkebasser bliver hjulpet af fysioterapeuten Mark Abildhauge til ikke bare at tabe sig, men til at skabe en balance, hvor de madglade mænd får lidt af det gode, men aldrig for meget af det gode. Hvor de kombinerer kostomlægning med motion og en ændret mentalitet.

’Fem fede kokke’ har premiere på TV2 Fri i aften kl. 20.40 og på TV2 Play.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indre By

Ingen forurenende biler i Indre By

Annonce