Annonce
BUTIKSLIV

Maja skal tale butikkernes sag i Indre By: - Jeg har en kæmpe kærlighed til København

Maja Tini Jensen overtager direktørposten i KCC fra John Hansen. Foto: Christian M. Olsen
39-årige Maja Tini Jensen overtager 1. marts direktørstolen i KCC og kommer dermed til at være frontfigur for foreningen af 250 butikker, restaurationer og liberale erhverv i Indre by.
Annonce

Efter små fire år som direktør for KCC – KBH Commerce & Culture, der er medlemsforening for 250 butikker, restaurationer og liberale erhverv i Indre By, træder John Hansen tilbage med udgangen af februar.

Afløseren er fundet: Det bliver 39-årige Maja Tini Jensen, der fra 1. marts kan skrive KCC-direktør på sit visitkort. Og det er ikke et ukendt ansigt, der overtager stafetten som frontfigur for den stærke medlemsorganisation, der er meget mere end en handelsforening.

Den kommunikationsuddannede Maja Tini Jensen har tidligere været medlem af bestyrelsen i KCC og har arbejdet med PR og kommunikation både lokalt og internationalt for bl.a. COBE, Copenhagen Street Food, Reffen og Toldboden.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne bidrage med mine erfaringer inden for oplevelsesindustrien og understøtte KCC som platform, netværk og et fællesskab, så vi fastholder Indre By som et fyrtårn inden for shopping, restaurantbesøg og kulturelle oplevelser, siger Maja Tini Jensen til KøbenhavnLIV.

Annonce

Corona gør ondt

Maja Tini Jensen overtager roret i KCC i en tid, hvor corona-restriktionerne gør ondt på byens forretningsdrivende.

- Det er en vanvittig tid, der er meget udfordrende for erhvervslivet. Men jeg ser det også som en mulighed for netop at gå ind og understøtte fællesskabet, bidrage med nye initiativer og input. Kan vi gentænke de ting, vi gør? Kan vi gøre det på en anden måde? Corona-situationen har gjort, at mange har været nødt til at tænke i nye baner, og i nogle tilfælde kan der være behov for at ryste posen, siger Maja Tini Jensen.

Under corona-nedlukningen har KCC arbejdet hårdt for at hjælpe butikkerne med at håndtere hjælpepakker og guide butikkerne i spørgsmål om, hvordan retningslinjer om for eksempel afstandskrav og hensynsfuld shopping skal håndteres. Samtidig har foreningen været en markant stemme i debatten om erhvervslivets forhold under covid-19. Roller, som Maja Tini Jensen vil arbejde på at videreudvikle.

- Jeg ser KCC som en katalysator for at skabe relationer på tværs af forskellige erhverv og fagområder og politisk ståsted blandt byens aktører. Der skal vi være bindeled og også et samlet talerør for byens erhvervsdrivende, siger hun.

Annonce

Et samspil

Maja Tini Jensen ser det som nogle af kerneopgaverne i sit kommende job at udbygge synergien mellem byens forskellige aktører for at skabe så gode vilkår for de erhvervsdrivende som muligt. Og så skal der skabes aktiviteter i byen, som kommer erhvervslivet og byens besøgende til gavn.

- Der skal være et samspil, som i sidste ende bidrager til fede oplevelser for besøgende og turister, når vi en gang kan komme ud igen. Det skal vi i høj grad være med til at understøtte i KCC, siger Maja Tini Jensen.

Hun glæder sig også til at tage fat på det politiske arbejde, der også er en del af direktørjobbet i forhold til at være medlemmernes stemme over for politikerne på rådhuset.

- Og så mener jeg, at det er vigtigt, at vi taler åbent om, hvad det er for en by, vi gerne vil have. København er en fantastisk by, men handelslivet er også udfordret med tomme erhvervslejemål og konkurrence fra online-handel. Der vil KCC gerne indgå i en dialog, om hvordan vi løser problemerne, siger hun.

Annonce

Kæmpe kærlighed

Maja Tini Jensen bor på Vesterbro med sin kæreste og datter, og hun glæder sig til at få byens hjerte som sin arbejdsplads.

- Jeg har en kæmpe kærlighed til København, og jeg har fulgt byen siden jeg var teenager. København er en storby, men det er også en lille by, hvor der er kort afstand til de fleste ting. Du kan færdes trygt på alle tider af døgnet, og der en stærk synergi mellem detail, kultur og gastronomi, som skaber nogle helt særlige oplevelser i Indre By. Og så er byen fyldt med entreprenante typer, som er med til at gøre vores by til det, den er, og give os et flot renommé som rejsedestination.


København er en storby, men det er også en lille by, hvor der er kort afstand til de fleste ting.

Maja Tini Jensen


Og hun er ikke i tvivl om, hvor hun skal tage fat, når hun indtager direktørstolen og byen forhåbentlig kan begynde at vågne igen efter sin corona-søvn.

- Jeg glæder mig enormt til at møde alle medlemmerne. Og så har vi en stor opgave med at minde folk om, hvad det er for nogle unikke oplevelser, byen har at tilbyde på alle mulige måder, siger Maja Tini Jensen.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indre By

Ingen forurenende biler i Indre By

Annonce