Annonce
Indre By

Drivhusrestauranter får forlænget levetid – med skaldyr på menuen

Meyers drivhusrestauranter forlænges med seafood-koncept. Foto: PR
Meyers har valgt at forlænge livet for sine drivhusrestauranter, så man fra 23. juli kan indtage skaldyr ved kajkanten.
Annonce

En 'coronasikker' middag i et minidrivhus med havudsigt. Sådan lyder et nyere restaurantkoncept, der har vist sig at være så tillokkende, at Meyers har valgt at fortsætte serveringen i de små glashuse ved Skuespilhuset.

Minidrivhusene, der udspringer af et lignende setup i Amsterdam med 'coronasikkerhed' for øje, Sérres Separées, er blevet så populære, at Meyers driver dem videre under navnet Skaldyrskajen.

Det betyder, at menukortet udskiftes, så pop op-restauranterne fra 23. juli til 29. august serverer bugnende fade af østers, jomfruhummer, taskekrabbeklør, flodkrebs og pil selv-rejer.

Annonce

Enorm appetit på måltidsoplevelser

- Vi har været meget overvældede over den store interesse for at spise i glashusene, fortæller forretningschef for Meyers Venues Marie Egede i en pressemeddelelse:

- Vi fornemmer ikke, at gæsterne har valgt os grundet en nervøsitet over smittefare i forbindelse med corona, men nærmere grundet en enorm appetit på måltidsoplevelser og minder fra den særlige tid, vi alle lever i, samt en nysgerrighed omkring, hvordan pandemien sætter sit aftryk på samfundet – også i måderne vi nu kan spise sammen på hver for sig.

Der står snart skaldyr på menuen i de små glashuse. Foto: PR

Skaldyrskajen er et samarbejde mellem fiskegrossisten Fiskerikajen og den Meyers-drevne Restaurant Ofelia i Skuespilhuset.

- Hos Fiskerikajen har vi med nysgerrighed fulgt med i projektet omkring drivhusrestauranterne og bed også mærke i anmeldernes opfordring til, at man da burde kunne spise pivfrisk seafood ved kajkanten, siger partner og medgrundlægger af Fiskerikajen Jesper Redecker Hansen i en pressemeddelelse om deres bevæggrunde for at engagere sig i projektet.


Vi har været meget overvældede over den store interesse for at spise i glashusene.

Marie Egede, forretningschef for Meyers Venues


Hvis man ønsker at smage herlighederne fra havet, skal man først foretage en reservation af et af glashusene, der maks. kan rumme fire personer.

Ud over servering af skaldyrsfade i de otte drivhuse ved kajkanten arrangeres der pop op-østersbar på molen den 23. juli og 29. august.

Udsigten fra de små drivhuse er i top. Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Annonce