Annonce
BYLIV

Nu er kendt værtshus sat til salg i Nyhavn

Hong Kong i Nyhavn er nu sat til salg. Frister det? Du er også velkommen til at gøre brug af det ikoniske navn. Foto: Brian Karmark / Ritzau Scanpix

Det er Hong Kong – men bare i Danmark. Det kendte værtshus Hong Kong i Nyhavn 7 er nu sat til salg.

Det skriver Ekstra Bladet.

Hvis du vil overtage nøglerne til Hong Kong, skal du have den store pengepung frem. Værtshuset er nemlig prissat til 7,25 millioner kroner, og den månedlige husleje ligger på 51.912 kroner.

Annonce

Det kendte værtshus er blevet sat til salg gennem ejendomsforretningen Butikskompagniet, og erhvervsformidler Knud Tommerup fortæller til Ekstra Bladet, at en ny ejer er mere end velkommen til at gøre brug af ikoniske navn.

- Sælger har sagt, at det er fint, at navnet fortsætter. De fleste forestiller sig vel, at det bliver ved med at være sådan, da der jo en særlig historie om værtshuset.

Bygningen, hvor værtshuset ligger i, ejes af ejendomsselskabet Kereby. Det betyder, at en mulig køber ikke kommer i besiddelse af selve bygningen, hvis man er villig til at betale millionbeløbet.

- Afståelse er meget almindeligt, når vi taler om butikker, værtshuse og restauranter. Det betyder, at den, der er lejer, har ret til at afstå lejekontrakten, forklarer Knud Tommerup til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Det vil sige, at man kan afstå lejekontrakten for en pris, og normalt fortsætter den nye lejer så på samme lejekontrakt.

Hong Kong har tilladelse til udendørsservering indtil klokken 2.

_

Annonce
Annonce
LEDER

#72timer: Det handler om mennesker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce