Annonce
BUTIKSLIV

Ny butik åbner i historiske lokaler: - Vi vil være et livsstilshus for lokalmiljøet

Camilla Nathaliall er butikschef i den nye Loft by Loftet på Christianshavn. PR-foto
Ny butik med tøj og accessories til kvinder, som åbner på Christianshavn, håber på sigt også at kunne præsentere et udvalg af varer fra lokale, kreative mennesker.

I det skæve hus i Torvegade 38 på Christianshavn, hvor Røde Kors tidligere i år valgte at lukke deres gavebutik, slår en ny tøj- og livsstilsbutik nu dørene op.

1. marts åbner Loft by Loftet, som ifølge indehaver Helle Wagner vil byde på 'en perlerække etablerede, danske brands, men håber derudover også på sigt at sælge lokale varer lavet til og af christianshavnerne'.

- Vi vil være et livsstilshus for lokalmiljøet, siger indehaver Helle Wagner, der oprindeligt stammer fra Aalborg, hvor søsterbutikken Loft by Loftet med 25 år på bagen ligger.

På hyldestængerne i det orangemalede historiske hus ved kanalen vil tøj til kvinder fra brands som Malene Birger, Baum und Pferdgarten og Modström hænge side om side med Stine Goya og Mads Nørgaard, og skomærker som New Balance og Billi Bi vil dele glasmontrerne med smykker fra bl.a. Jane Kønig og Maria Black.

Men står det til Helle Wagner stopper diversiteten i brandsammensætningen ikke der:

- Jeg vil lave en butik til christianshavnere. Jeg håber derfor, at vi med tiden vil få et lille udvalg af varer fra lokale kreative. Det kan være kopper fra en lokal keramiker, billeder fra en lokal kunstner eller måske en strik-linje hjemmestrikket af en christianshavner, siger Helle Wagner.

Annonce

Tilflytter fra Aalborg

Engagementet i lokalmiljøet er ikke helt tilfældigt. Helle Wagner er selv tilflytter fra Aalborg, men efter 20 år på Christianshavn føler hun sig som en del af det stærke fællesskab på Christianshavn

- Christianshavn er en landsby for sig selv midt i hovedstaden. Her bor vi alle side om side med folk, der ikke ligner os selv, men vi er fælles om vores kvarter, og vi hilser på hinanden, når vi går tur med hundene. Det elsker jeg kvarteret for, siger Helle Wagner.

Camilla Nathaliall, som Helle Wagner kender tilbage fra tiden i Aalborg, er headhuntet til at være butikschef og den lokale salgsassisten Ulricha Frida kender indehaveren gennem børneyoga i det lokale Yogahjørnet.


Christianshavn er en landsby for sig selv midt i hovedstaden. Her bor vi alle side om side med folk, der ikke ligner os selv, men vi er fælles om vores kvarter.

Helle Wagner


- Camilla og Ulricha er udvalgt med omtanke, for de kommer til at være butikkens ansigt udadtil. Det er vigtigt, at Loft by Loftet er et sted, de lokale har lyst til at komme ind og få en snak og blive inspireret. Til det er der ingen bedre end Camilla og Ulricha, og de glæder sig lige så meget som mig til at slå dørene op, siger Helle Wagner.

Butikken er kun 90 kvadratmeter, så den kan ikke vise det samme udvalg som butikken i Aalborg. Derfor er tanken at man på butikkens webshop butler-loftet.dk kan shoppe via click and collect og afhente sine varer i butikken på Christianshavn dagen efter.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
BYLIV

Nu er kendt værtshus sat til salg i Nyhavn

Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Endelig! Nu åbner Botanisk Have igen

Annonce