Annonce
Særudstilling

Ny særudstilling: Vokser der penge på træerne?

Artmoney er drømmen om en verden, hvor de andres penge ikke længere er i fokus, fordi det er muligt at skabe sine egne og lave dem præcis, som man har lyst til, at de skal se ud. Oplev Danmarks hidtil største udstilling om artmoney fra 13. september og frem til sommeren 2021 på Bank- og Sparekassemuseet på Christianshavn. Foto: Sussi Hauge
Annonce

Hvad er artmoney i en coronatid? Og vokser der egentlig penge på træerne? Hvis du skulle tvivle, vil svarene fremkomme i en ny særudstillingen, som løber fra 13. september og frem til sommeren 2021 på Bank- og Sparekassemuseet på Christianshavn. Udstillingen er en samtaleudstilling for hele familien og omhandler penge.


Formålet med udstillingen er at give børn og unge en masse redskaber til at få et sundt og fornuftigt forhold til privatøkonomi. Den handler derfor om, hvad penge og værdi er, hvorfor penge findes og hvordan man undgår minus på kontoen.

Kirsten Egholk, museumsinspektør


I udstillingen vises også artmoney skabt af 120 forskellige kunstnere under coronaepidemien. Knap 1200 værker vil være til salg. Det er en global, alternativ valuta af orginal håndlavet kunst med en fast kurs på 200 kroner, som kan bruges som betaling i udvalgte butikker.

Bank- og Sparekassemuseet har åbent hver søndag fra klokken 10-16 og hver onsdag fra klokken 10-17. Der er gratis adgang for alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

CORONA

Populært julemarked er aflyst

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce