Annonce
Indre By

Nyt i Torvehallerne: Andehjerte og baby-blæksprutter på planchaen

Ma Poule i Torvehallerne udvider nu stadet med spisebaren Plancha & Gratiné

Ejeren bag Ma Poule, den franske delikatesse-butik i Torvehallerne,  har åbnet 'Ma Poule - Plancha & Gratiné'. En spisebar, i tillæg til delikatesseforretningen, efter ærkefransk forbillede, hvor man kan få mad tilberedt på den ganske særlige 'plancha', akkurat som man gør det på parisiske bistroer og i Baskerlandet.

Plancha-stegepladen blev i sin tid brugt til at tilberede mad til vandrere på Santiago de Compostela-ruten, men ses i dag mest i Michelin-kokkenes køkkener. Indretningen og disken i Ma Poule - Plancha & Gratiné har klar inspiration fra parisiske bistroer fra 30'erne og 40'erne - typer af barer, som tyskerne ødelagde mange af under anden verdenskrig for at bruge metallet i krigsproduktionen. Derfor er denne typer barer en sjældenhed i dag.

Udover veltilberedt stegt mad fra planchaen såsom stegt andehjerte, kammusling, baby-blæksprutter og pluma, så kan man også få gratinerede østers og et større udvalg af gratinerede retter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Friskbagte vafler formet som kønsdele hitter

Indre By

Byvandringer om besættelsen

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce