Ejeren bag Ma Poule, den franske delikatesse-butik i Torvehallerne, har åbnet 'Ma Poule - Plancha & Gratiné'. En spisebar, i tillæg til delikatesseforretningen, efter ærkefransk forbillede, hvor man kan få mad tilberedt på den ganske særlige 'plancha', akkurat som man gør det på parisiske bistroer og i Baskerlandet.
Plancha-stegepladen blev i sin tid brugt til at tilberede mad til vandrere på Santiago de Compostela-ruten, men ses i dag mest i Michelin-kokkenes køkkener. Indretningen og disken i Ma Poule - Plancha & Gratiné har klar inspiration fra parisiske bistroer fra 30'erne og 40'erne - typer af barer, som tyskerne ødelagde mange af under anden verdenskrig for at bruge metallet i krigsproduktionen. Derfor er denne typer barer en sjældenhed i dag.
Udover veltilberedt stegt mad fra planchaen såsom stegt andehjerte, kammusling, baby-blæksprutter og pluma, så kan man også få gratinerede østers og et større udvalg af gratinerede retter.