Annonce
BYLIV

Nyt supermarked på vej i Store Kongensgade

Den nye SPAR-butik vil få et stort udvalg af frugt og grønt.
Annonce

Der bliver yderligere kamp om dagligvarekunderne i Frederiksstaden til december. Her åbner supermarkedskæden SPAR en spritny butik i Store Kongensgade 100, hvor politistationen en gang lå.

Nu er der studio-lejligheder på vej, og i stueetagen rykker SPAR ind i ’en opgraderet og topmoderne version med stort fokus på convenience med et internationalt præg’, som det hedder i en pressemeddelelse.

- Vores kunder kan se frem til et flot og rummeligt supermarked med et stort sortiment af dagligvarer, specialvarer og convenience-produkter. Den lokale nærhed er stadig vores største fokuspunkt, og vi ved, at det lokale engagement kan være lige så meget til stede i storbyerne som i de mindre byer, siger Richo Boss, der er kædedirektør for SPAR, i en pressemeddelelse.

SPAR-butikken bliver supermarkedkædens femte i københavnsområdet. Senest åbnede SPAR på Teglholmen i august sidste år.

Hos Gefion Group, der ejer bygningen og udlejer studio-lejlighederne over supermarkedet, gælder CEO Thomas Færch sig over at have indgået aftale med SPAR:

- De nye cityboliger over SPAR vil få mulighed for at handle det meste af døgnet, hvilket passer godt til vores koncept omkring disse boliger. Samtidig vil det også blive til stor glæde for lokalmiljøet, som får gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet, siger Thomas Færch i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce