Annonce
Kultur

Populær københavner-tradition vender tilbage: - Vi er nu gået i gang med at genskabe festen

Jazz-festen i Nyhavn bliver, hvis alt går efter planen, en realitet i år. På billedet ses Christian Rohde, der har stået for den musikalske side af arrangementet siden 2014. Pr-foto

København, og resten af Danmark, går mod lysere tider - både med henblik på vejret og genåbningen.

Det betyder blandt andet, at musikken fra scenen ved Mindeankeret i Nyhavn, der for første gang i årtier måtte udgå i 2020, kan vende tilbage.

Det er Christian Rohde, der siden 2014 har stået for den musikalske side af arrangementet som kunstnerisk leder, og han har adskillige gange budt publikum et væld af danske orkestre og solister.

Annonce

- Vi er nu gået i gang med at genskabe festen og kontakte alle de navne, vi med beklagelse måtte aflyse sidste sommer, påpeger han.

Det er de mange erhvervsdrivende og private sponsorer, der lægger midler til jazz i Nyhavn, der afvikles som en selvstændig festival under Copenhagen Jazz Festival i begyndelsen af juli.

- Vi er naturligvis ved at finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan afvikle de festlige dage, så det ligner det, københavnere og tilrejsende er vant til fra de mange år. Nyhavn er et af hovedstadens mest traditionsrige steder for jazz og det, der ligner, og det er en stor glæde for os alle, fortæller Christian Rohde.

_

Annonce
Annonce
LEDER

#72timer: Det handler om mennesker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce