Annonce
Indre By

Populært spillested er lukningstruet: Vil samle en halv million

Spillestedet Loppen risikerer at lukke ved årsskiftet. PR-foto: Flemming Bo Jensen
Loppen på Christiania risikerer at dreje nøglen om. Nu lancerer spillestedet crowdfund-kampagne og håber på publikums opbakning.
Annonce

- Hjælp os med at redde Loppen!

Sådan indleder spillestedet Loppen et nødråb på nettet, hvor spillestedet ærligt gør det klart, at det er lukningstruet pr. 1. januar 2021.

I lyset af COVID-19-pandemien er vi blevet tvunget til at lukke vores spillested ned. Situationen kommer i kølvandet på et afslag om regional driftsstøtte fra Statens Kunstfond samt en udløbet driftsaftale med Københavns Kommune i slutningen af 2020. Vi ved derfor ikke, hvornår vi kan åbne igen.

Selv med regeringens støttepakker ser situationen sort ud for spillestedet, der anslår, at spillestedet taber 40.000 kroner om måneden i perioden, hvor der ikke er koncerter.

Annonce

Du kan hjælpe

Loppen opfordrer nu publikum, venner af huset og andre, der vil give et bidrag, til at bakke op økonomisk. Spillestedet har lanceret en crowdfund, der skal hjælpe med nogle af omkostningerne. Målet er at samle en halv million kroner.

- Som beløbet antyder, har vi brug for mere økonomisk hjælp, end vi selv kan klare. Vi er derfor evigt taknemmelige for hver en krone, du kan bidrage med i den her vanskelige situation, lyder det fra Musikforeningen og Kollektivet Loppen.


Som beløbet antyder, har vi brug for mere økonomisk hjælp, end vi selv kan klare.


Du kan støtte spillestedet på gofundme.com HER

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bolig

Skuespiller sælger vild udsigtslejlighed

Indre By

Nationalbanken flytter til Østerbro

Annonce