Annonce
KULTUR

Så er det snart istid: Populær skøjtebane åbner igen

Broens Skøjtebane åbner 6. november. PR-foto
Igen i denne vintersæson kan du komme på glatis ved Inderhavnsbroen. Broens Skøjtebane åbner 6. november med masser af aktiviteter - med de nødvendige corona-forbehold.
Annonce

Du kan så småt godt begynde at finde skøjterne frem og træne balanceevnen. For i begyndelsen af november åbner Broens Skøjtebane for endnu en vintersæson.

Den populære skøjtebane for enden af Inderhavnsbroen på Den Grønlandske Handels Pladsvar sidste år et velbesøgt udflugtsmål for københavnerne, og det bliver med garanti igen i år.

- Vi vil gerne have, at skøjtebanen bliver et samlingspunkt for københavnerne i en vintertid uden mange muligheder for udendørsaktiviteter – især nu, hvor myndighederne ligefrem anbefaler, at vi tilbringer tid sammen udendørs, siger Kira Thanning, administrerende direktør hos Broens Gadekøkken i en pressemeddelelse.

Skøjtebanen har som sidste vinter udsigt over havnen og er omgivet af madboderne i Broens Gadekøkken, hvor der vinteren over også serveres varme drikke.

Annonce

Fællessang og retro-curling

Broens Gadekøkken har sammensat et aktivitetsprogram henover vinteren, der skal lokke københavnerne til, og som byder på alt fra fællessang og børnedisko til retro-curling eller såkaldt 'Eisstockschiessen' på skøjtebanen og luciaoptog.


Vi vil gerne have, at skøjtebanen bliver et samlingspunkt for københavnerne i en vintertid uden mange muligheder for udendørsaktiviteter

Kira Thanning


- Broens Skøjtebane skal skabe fællesskab og understøtte vores vision om at give havnen tilbage til folket. Og hvis der er noget, corona-situationen har lært os, så er det, at fællessang skaber glæde og fællesskab, siger Kira Thanning, der understreger, at netop corona-situationen gør, at der vil være særlige retningslinjer.

- Der er selvfølgelig ikke noget vigtigere for os, end at københavnerne føler sig trygge, når de bevæger sig rundt mellem madboderne og skøjter på skøjtebanen. Derfor har vi også taget alle nødvendige forholdsregler – og vi følger selvfølgelig fortsat med i udviklingen, slår Kira Thanning fast.

Det betyder blandt andet, at der bliver sørget for, at der ikke er flere på isen, end hvad der er tilladt, at der jævnligt sprittes toiletter, gelænder, skøjter, buddies og borde af og bliver lavet kø-linjer på gulvet.

Alle besøgende kan gratis benytte skøjtebanen, og hvis man ikke kan finde de aflagte skøjter frem fra gemmerne, er der mulighed for at leje skøjter og skøjte-buddies på pladsen.

Broens Skøjtebane fejrer åbningen af skøjtebanen med en åbningsweekend fra fredag 6. november til lørdag 7. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Politik

Hustru anklager partitoppen: Socialdemokratiet har koordineret angrebet på Frank

Annonce