Annonce
Indre By

Sommerliv: Champagnebar har stor succes ved søerne

Mikkel Hagerup er medejer af baren i Nørre Søgade og en mand, der ved, hvordan man lader proppen springe af en flaske bobler. Foto: Champagnekælderen
I Nørre Søgade ved søerne ligger Champagnekælderen, der både er bar og butik med et stort udvalg af forskellige slags champagner. Hvis du er til festlig hygge tilsat boblende champagne, så er det et oplagt sted at starte din sommerweekend.
Annonce

Champagne har igennem tiden været forbundet med noget fint, fornemt og med en høj pris. Det hører nytår og bryllup til, og er da ikke noget man drikker på en hverdag i en kælderbar i Nørre Søgade.

Sådan kan man godt mene, men det er ikke holdningen i Champagnekælderen i Nørre Søgade, hvor der dagligt er fyldt godt op med gæster, som kikker forbi til et glas bobler eller for at deltage i en af de events, som Champagnekælderen holder i løbet af ugen.

Champagnekælderen ved søerne serverer champagne af mange forskellige slags hjembragt fra små vinhuse i champagnedistriktet i Frankrig. Foto: PR

- Vi kan lide champagne, fordi den smager godt, og det behøver ikke være dyrt eller fornemt at drikke en god champagne. Man behøver heller ikke være smart klædt på for at komme på vores sted. Vi lægger vægt på hygge og uformel stemning, hvor alle skal kunne føle sig velkomne, siger Mikkel Hagerup, der er en af indehaverne af champagnebaren og butikken i Nørre Søgade, hvor de sælger de boblende dråber fra det kendte champagnedistrikt i Frankrig. Prisen for et glas champagne varierer, men billigste pris er 65 kr. pr. glas, og her kan de fleste være med.

I butikken kan man stifte bekendtskab med nye årgange eller prøve champagner fra mindre kendte champagnehuse. På hylderne finder man 120 forskellige slags champagner og 20 åbne flasker, som baren serverer på glas.

Annonce

Champagne kan smage forskelligt

- Vi er meget fokuseret på de små champagnehuse. Det er jo ikke navnet på flasken men indholdet, der er vigtigt. Vi vil virkelig gerne vise danskerne, at de kan få en god champagne uden at det behøver været dyrt. Desuden vise dem at champagne ikke bare er champagne, som smager på en bestemt måde, men kan variere i smagen – det spænder virkelig bredt, siger Mikkel Hagerup, der driver Champagnekælderen sammen med forretningspartneren Kasper Baagø.


Vi vil virkelig gerne vise danskerne, at de kan få en god champagne uden at det behøver være dyrt

Mikkel Hagerup, medejer af Champagnekælderen


De startede deres champagneforretning under navnet vintagechampagne.dk, hvor man kan købe online og booke smagninger til arrangementer, fester og polterabender m.m., som stadig kører godt – men ville også lave en decideret butik, hvor de kan se kunderne.

- Vi oplever, at folk er nysgerrige og interesseret i champagne. De spørger til druer, dyrkning og fremstilling af champagne. Vi er altid klar til at besvare spørgsmål, rådgive og fortælle historier om de forskellige huse, siger Mikkel Hagerup.

Høj stemning, hygge og bobler. Champagnebaren har plads til 45 siddende gæster. Foto: Champagnekælderen

Champagnekælderen har plads til 45 siddende gæster. Der er ikke udeservering, men man kan godt købe en hel flaske i butikken og så sætte sig på græsskråningen ned til søerne og hygge sig med udsigten til vandet.

Champagnekælderen inviterer løbende til forskellige events så som fredagsbar, champagnesmagning og Bingo Banko Champagne.

Champagnekælderen, Nørre Søgade 21, København K.

Mere info om åbningstider og events på www.champagnekaelderen.dk

Annonce
Annonce
CORONA

Populært julemarked er aflyst

Annonce
Annonce
Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Nyt supermarked på vej i Store Kongensgade

Annonce