Annonce
BYLIV

Stjerner i Tivoli: Michelin-restauranter rykker ind i ikonisk bygning

Det Japanske tårn blev opført i 1900. Til sommer rykker to Michelin-restauranter ind i bygningen. Arkivfoto: Lasse Salling/Tivoli
Tivolis gæster kan glæde sig til madoplevelser på stjerneniveau, når to Michelin-restauranter laver pop-up restauranter i Det japanske tårn til sommer.

Det er ti år siden, at Tivolis spisende gæster senest kunne sætte tænderne i en Michelin-menu. Men til sommer bliver det igen muligt, når to tostjernede Michelin-restauranter popper op i Det japanske tårn midt i den gamle have.

Tivoli har indgået aftale med Restaurant AOC og færøske KOKS, der hver især skaber pop-up-restaurant i løbet af sommeren. AOC fra 1. juni og frem til midt i juli, hvor KOKS overtager frem til udgangen af august.

'Der bliver tale om mere simple menuer end dem, man finder på de to restauranter, men til gengæld rammer de også et prisniveau, som vil være tilgængelig for en bredere gruppe af Tivoli-gæster', lyder det fra forlystelseshaven.

Annonce

Det udsøgte måltid

- Vi er stolte af at have indgået et partnerskab med to af de bedste og samtidig mest nytænkende restauranter i Norden, for vi ved, at gæster fra ind- og udland er parate til at rejse langt for at opleve det udsøgte måltid, siger Tivolis direktør Susanne Mørch Koch i en pressemeddelelse.

Tivoli har tidligere haft restauranter med stjerner i Michelin-guiden. Den engelske kok Paul Cunningham drev ’The Paul’ i årene 2003-11, og også Restaurant Herman med kokken Thomas Herman i front var hædret i den eftertragtede spiseguide.


Vi ved, at gæster fra ind- og udland er parate til at rejse langt for at opleve det udsøgte måltid.

Susanne Mørch Koch


Tivoli tager hul på årets sommersæson 27. marts, hvis corona-restriktionerne til den tid tillader det.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Friskbagte vafler formet som kønsdele hitter

Indre By

Byvandringer om besættelsen

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce