Annonce
Indre By

Stor handel: Motorsportsstjerne køber københavner-lejlighed

Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Annonce

Formel 1-køreren Kevin Magnussen har sat sin autograf nederst på skødet til en lejlighed midt i København efter en prisforhandling på 300.000 kroner.

Det 27-årige motorsportsstjerne har således kunnet kalde sig københavner siden starten af juli.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Den danske racerkører har nemlig netop overtaget sin nye 118 kvadratmeter store lejlighed, der ligger tæt på Marmorkirken og Amalienborg. Det viser tinglysningen af handlen, der netop er gået igennem.

For den eksklusive adresse med de mange kvadratmeter har Magnussen lagt hele 8,5 millioner kroner.

I salgsmaterialet fra liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der har solgt lejligheden, beskrives den da også som en drøm: nyrenoveret med inspiration fra New York – og i rigt mål københavnsk charme.

Og det var altså, lige hvad der skulle til for at få racerkøreren på krogen – lejligheden nåede nemlig ifølge Boliga.dk's oplysninger kun at være til salg i 28 dage, før Kevin Magnussen slog til.

Annonce

Hjem til Danmark?

Kevin Magnussen har netop genoptaget Formel 1-sæsonen med sit amerikanske hold, Haas, og kørte i weekenden Østrigs Grand Prix, hvor han endte på 12.-pladsen.

Men det er ikke bare en række sæsoner på motorbaner rundtom i verden, Magnussen drager hjem til Danmark fra, hvis han og fruen, Louise Gjørup, vil bosætte sig på den nye adresse. Kevin Magnussen har nemlig både haft bopæl i Dubai og senest i London.

Kevin Magnussen slog for alvor sit navn fast, da han i 2014 kørte sig ind på en andenplads ved Australiens Grand Prix for sit daværende hold, McLaren.

Se Magnussens nye lejlighed på Boliga.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Annonce