Annonce
BYLIV

Stor restaurant åbner med syv køkkener: - Det skal være et gastrohus for alle

Seaside Toldboden åbner 6. maj. PR-foto
Seaside Toldboden står klar med et helt nyt koncept, hvor de tager dig med på en gastronomisk jordomrejse.

Mange københavnere ærgrede sig, da det i efteråret blev meldt ud, at det populære spisested Toldboden ville lukke ned. Men samtidig varslede ejeren, Jesper Julian Møller, at Toldboden ville genopstå i en ny udgave.

Det sker nu, hvor Seaside Toldboden slår dørene op torsdag 6. maj med syv køkkener, der tilbyder oplevelser fra hele verden. Seaside Toldboden har allieret sig med syv kokke fra den absolutte superliga.

Nu bliver de selvstændige køkkenchefer på Seaside Toldboden, hvor de blandt andet serverer deres versioner af østers, skaldyr, blæksprutter, ceviche, sashimi, sushi og grillet havtaske, kylling yakitori, tournedos rossini, tomahawks og souvlaki.

Annonce

- Vi har haft et stort ønske om at få køkkenerne så tæt som muligt på vores gæster. Derfor arbejder kokkene i åbne køkkener, så du kan komme helt tæt på der, hvor den gode gastronomi bliver skabt. 'Chefs Table', som vi kalder det i branchen, fortælle Jesper Julian Møller, ejer af Seaside Toldboden og madmarkederne Reffen, Broens Gadekøkken og Storms Pakhus, i en pressemeddelelse.

Gastrohus for alle

- Vi har arbejdet ud fra ambitionen om, at Seaside Toldboden skal være et gastrohus for alle, et hus, der skaber autentiske madoplevelser fra hele verden. Vi håber, at du vil opleve, at maden nærmest taler til dig, og at I begynder at tale sammen, fordi maden overrasker og smager af mere, fortæller Jesper Julian Møller.

Du behøver ikke at rejse dig for at bestille din mad. Seaside Toldboden introducerer et nyt online bestillingssite, som gør det muligt at bestille din mad, mens du sidder i solen og venter på den sms, der fortæller dig, når din mad er klar til afhentning.


Vi har arbejdet ud fra ambitionen om, at Seaside Toldboden skal være et gastrohus for alle, et hus, der skaber autentiske madoplevelser fra hele verden.

Jesper Julian Møller


Indretning, form og farver er alt sammen inspireret af nærområdet ved Nordre Toldbod.

- Omgivelserne er jo noget af det smukkeste København kan tilbyde og har været en uudtømmelig inspirationskilde, fortæller Jesper Julian Møller.

DE SYV KØKKENER

KITCHEN HAIDAN: Gabrielle Rizzo er oprindeligt fra Palermo i Italien, men har som kok rejst meget, hvilket også reflekteres i hans menuer. På Seaside Toldboden vil Gabrielles køkken være bygget op omkring varme og kolde anretninger af fisk og skaldyr.

MAR: Med stor kærlighed til havet og vilde madoplevelser åbner Johan Burich Holck og venner - Mar Seafood Bar. Johan Burich Holck står bag den populære Bib Gourmand-restaurant Marv & Ben og restauranten The Pescatarian.

MØRT: Dan Jensen er rundet af sine år i Barcelona, på Divan II, Alberto K og senest som kaptajn på Det Kongelige Teater. Han har en stor kærlighed til det klassiske håndværk, det møre kød i den bedste kvalitet og klassiske saucer og garniturer.

TOMBO: Edgars Sutka har en Golden Certification fra det japanske ministerium for landbrug, skovbrug og fiskeri. På Seaside Toldboden følger Edgars sæsonerne og serverer sashimi, sushi, grillet fisk, skaldyr, onigiri m.m i den ikoniske madkasse.

PROJECT RAW: Gustav Duus og Lasse Nordows er begge erfarne kokke – og så er de i øvrigt bedste venner. Deres menu på Seaside Toldboden afspejler deres store passion for tatar og kolde forretter.

IAJI: Henrik Jyrk er en erfaren restauratør og har i mange år arbejdet på adskillige Michelin-restauranter i København og USA.  På Seaside Toldboden bliver Henrik kendt for det asiatiske køkken – for pan asian grill.

STRANGAS: Nikolas Strangas er oprindeligt uddannet konditor og har erfaring fra en række forskellige Michelin- restauranter, bl.a. Era Ora. Strangas sætter smag på sin version af det græske, salte køkken med smagfuldt grønt, friskfanget blæksprutter, økologisk kød og masser af græsk passion.

LØGISMOSE SPISERI: Nabobutikken, Løgismose Vin, Mad & Delikatesser, står bag Seaside Toldbodens Spiseri. Her vil der være friskbrygget kaffe, morgenmad, kager, eksklusive sandwich, tapas, oste og andre serveringer.

Annonce
Annonce
Indre By

Ny morgenmadsrestaurant i Carlsberg Byen rykker ved den klassiske brunch

Annonce
Annonce
Byens Bedste LIV

Billetsalget til Danmarks største madfestival, Copenhagen Cooking, starter i dag

Annonce
Forsiden netop nu
Byens Bedste LIV

Oplev den fortabte festivalstemning i 'Det grønne Narnia' mellem Vesterbro og Sydhavnen

BYLIV

Københavns Museum slår dørene op for nyt arkæologisk værksted

BYLIV

Nu bliver hotelrenovering til pop up-udstilling

Byliv

Byliv med spræl i: Kæmper svømmer rundt under søens overflade

Erhverv

Madanmeldere kårer Alchemist til Europas bedste restaurant: To andre københavnske restaurant med i topfeltet

Byliv

København har corona-lukket sine bassiner - men på Frederiksberg kan børnene stadig soppe

Indre By

Fra Jobcenter til krisecenter: Ny enhed spotter kvinder, der er ofre for social kontrol

Alarm112

Fra to år til 60 dage for corona-demo: Det var et kæmpe chok

Byliv

Jørgen Leth søger gå-makker: Er det dig?

Indre By

Inger forsker i byens skjulte dyreliv: Selvom vi ikke kan se det, vrimler det med flagermus

Alarm112

Kvinde fra Men In Black-demo får vekslet to års fængsel til 60 dage

Indre By

Glem Amager Fælled og vær med til at præge fremtidens biodiversitet i København fra din computer

DEBAT

Lynetteholmen skal sikre boliger til 35.000 københavnere

Trafik

Cityringen: Nu virker telefonen hele vejen rundt

BYUDVIKLING

Beboere blokerer gade: Vi flytter os ikke, før brostenene er tilbage

Kultur

I anledning af 80-året: Byvandring i kendt forfatters fodspor

Indre By

IKEA-planer godkendt: Sådan skal det se ud

Byliv

Instagram-tendenser: Mange nye restauranter åbner

LEDER

#72timer: Det handler om mennesker

Pastel-palæet

Efter forslag om nedrivning: Jagter en farverig fremtid for Palads

Indre By

Nu går arbejdet i gang med at skabe nye byrumsforsøg i Middelalderbyen

Annonce