Annonce
Indre By

Succes uden for banen: Bendtner scorer kæmpebeløb på lejlighedssalg

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Annonce

Salget af Nicklas Bendtners lejlighed på H.C. Andersens Boulevard midt i København var med kun to måneder på markedet ikke bare en rigtig hurtig handel.

Det er også en af årets største i lejlighedshandler i hovedstaden: Fodboldspilleren har nemlig fået hele 21 millioner kroner for den luksuriøse penthouse.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Det er hele 7,8 millioner kroner mere end de 13,2 millioner kroner, som Bendtner gav for den 339 kvadratmeter store lejlighed tilbage i 2013.

Kvadratmeterne var oprindeligt et loftsrum, der blev lavet om til lejlighed i 90'erne af arkitekten Thomas Sigsgaard – mens den eksklusive lejlighed er indrettet af den ultrakendte arkitekt Bjarke Ingels.

Oprindeligt kom luksuslejligheden til salg for 24 millioner kroner i februar hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen, men det er altså lykkedes køberen at få sit navn på skødet med et afslag på tre millioner.

Annonce

Næstdyreste handel i år

Angriberens dyre lejlighedssalg er en af de største handler i hovedstaden i år, men det er dog ikke den dyreste ejerlejlighed, der er blevet solgt.

Boliga.dk's salgsprishistorik viser nemlig, at 2020's hidtil største lejlighedshandel er en 337 kvadratmeter stor sag på Hjalmar Brantings Plads på Østerbro i København. Den blev solgt i januar efter kun syv dage på markedet for 24 millioner kroner.

Her gav køberne lige over 71.200 kroner for hver kvadratmeter, hvor de nye ejere af Bendtners luksuslejlighed altså har givet knap 61.950 kroner pr. kvadratmeter.

Nicklas Bendtner har været professionel fodboldspiller i adskillige topklubber, heriblandt Arsenal og Juventus – og senest FC København. Den 32-årige dansker er desuden noteret for 81 landskampe med 30 mål til følge. Lige nu står han uden klub.

Se hovedstadens dyreste ejerlejligheder på Boliga.dk 

Se Bendtners tidligere lejlighed på Boliga.dk

Annonce
Annonce
Indre By

Cykler I til skole?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce