Annonce
Sommerliv

Sundbusserne søsætter rute fra Toldboden til Helsingør

Sundbussen Lea Elizabeth sejler fra Toldboden til Helsingør resten af sommeren. Foto: Sundbusserne
Annonce

Snart kan man tage turen fra Toldboden til Helsingør til vands med offentlig transport. Fra 17. juli og resten af sommeren tilbyder Sundbusserne nemlig at transportere dig til Helsingør ad kyststrækningen nord for København.

Ruten er etableret med henblik på at give en unik og ekstra oplevelse, hvis man vælger København eller Helsingør som feriedestination, men også pendlere er velkomne til at få en alternativ begyndelse på arbejdsdagen.

- Nu prøver vi denne nye rute af resten af sommerferien. Vi har en sikker fornemmelse af, at både københavnere, helsingoranerne og turister vil se denne rute som en unik mulighed for at opleve noget nyt, siger direktør for Sundbusserne Hans Froholdt i en pressemeddelelse.

På turen, der koster 125 kr. for voksne og 50 kr. for børn, er der mulighed for at købe snacks og kolde drikkevarer.

Den tidligste sundbus forlader Helsingør kl. 8 og ankommer til Toldboden kl. 9.10. Der vil være tre daglige afgange fra henholdsvis København og Helsingør.

Lige nu sejler sundbussen Jeppe fra Helsingør til Helsingborg, "men det forhindrer os ikke i at tænke nyt", siger rederidirektør Hans Froholdt, så fra 17. juli vil Lea Elizabeth fragte passagerer fra København til Helsingør. Foto: Sundbusserne
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Annonce