Annonce
Indre By

think.dk slipper bæredygtigheden løs i nye omgivelser: Sammen skaber vi en bedre verden

Martin Kæstel Nielsen, grundlægger af think.it. Foto: PR
De sidste fire år har der været fart på Martin Kæstel Nielsen og Anja Müllers bæredygtighedskoncept think.dk - en slags moderne forsamlingshus, hvor mennesker kan mødes om aktiviteter der fremmer holistisk bæredygtig levevis. Nu flytter den ekspanderende platform fra Østerbro til nye lokaler i Kulturhus Indre By i København.

think.dk så dagens lys for 4 år siden, hvor Martin Kæstel Nielsen og Anja Müller besluttede at lave en platform for mennesker, der gerne vil arbejde med bæredygtighed i bred forstand; socialt, kulturelt og miljømæssigt ud fra den tankegang at alt hænger sammen i en helhed, og at forandringer – såvel de personlige som de samfundsmæssige – kommer når mennesker er i balance og skaber tingene i fællesskab.

- Bæredygtighed er et vigtigt dna i vores koncept, men vi vil også gerne knytte mennesker tættere sammen og give muligheden for at vi kan lære hinanden noget. Bæredygtighed handler jo ikke kun om natur og materialer men også om at leve et liv i god balance med omgivelserne, siger Martin Kæstel Nielsen.


Bæredygtighed handler jo ikke kun om natur og materialer men også om at leve et liv i god balance med omgivelserne.

Martin Kæstel Nielsen, grundlægger af think.it


think.dk tilbyder mange spændende arrangementer, der spænder bredt – lige fra foredrag og koncerter til fællesspisning og reparationscafe, så både børn, unge og voksne kan få en masse ud af det. Man nærmer sig 100 medlemmer, og alle kan arrangere begivenheder, hvor der er offentlig adgang.

Brug for nye rammer og mere plads

Den voksende medlemsskare er en af årsagerne til at think.dk nu flytter fra Østerbro til nye lokaliteter hos Kulturhus Indre By på Charlotte Ammundsens Plads i København.

- Vi var glade for Østerbro, men tiden var inde til at der skulle ske noget nyt. Vi ville gerne finde et sted, hvor vi har bedre plads og kan udvide vores aktiviteter. Vi håber, at borgerne i indre by – og fra alle de andre bydele - vil komme og være med hos os og bidrage med ideer der kommer fra hjertet og har med bæredygtig livsstil at gøre, siger Martin Kæstel Nielsen.

De nye lokaliteter er indrettet i overensstemmelse med bæredygtig tankegang, så alle møbler er genbrug eller udført i materialer, som er lavet om. Foto: PR, Martin Kæstel Nielsen

Som eksempel på egen bæredygtig tankegang, nævner Martin, at han ikke har købt et eneste møbel til deres nye lokaler. Alt er genbrug, enten brugte møbler eller materialer, som er lavet om.

Udover at skabe arrangementer, er think.dk også involveret i projekter med andre, som deler deres værdier, blandt andet er de med til at udvikle platformen for Københavns Fødevarefællesskab, og snart lancerer de også et nyt alternativt konfirmationskoncept, de kalder Verdensborger.

Martin Kæstel Nielsen er oprindelig uddannet bankmand, men i dag arbejder han med udvikling af bæredygtige digitale it-muligheder.

- Jeg har altid haft en brændende interesse for at ændre verden i positiv retning. Det er dejligt, at arbejde med noget, der udspringer af lyst og hjertet, som jeg synes det er så vigtigt at lytte til. Jeg vil gerne være med til at skabe noget, som giver mig selv og andre glæde, siger Martin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce