Annonce
BUTIKSLIV

Ti forskellige slags: Nordjyske Karina og Ruggero fra Rom serverer lasagne med kærlighed

Karina Ringgaard og Ruggero Cilli har åbnet C'ho Fame i Larsbjørnsstræde. Foto: Christian M. Olsen
Der er ti forskellige lasagner på menukortet i det nyåbnede, C'ho Fame, som Karina Ringgaard og Ruggero Cilli står bag med gode råvarer og masser af passion.

Hører du til dem, der mener, at en lasagne nødvendigvis skal serveres bolognese style med kødsovs eller til nød i en vegetarvariant, så kan du godt tro om igen.

Du kan få syn for sagen og smag for lækkerierne i Larsbjørnsstræde, hvor et vaskeægte lasagneria har slået dørene op. Her er der hele ti forskellige lasagner på menukortet.

Hvad for eksempel med trøffelmortadella, karl johan-svampe og trøffel eller torsk, kartoffelmos, rejer, squash og dild? Velbekomme.

C’ho Fame hedder spisestedet i nummer syv, som de italienskkyndige vil genkende som romersk for ’Jeg er sulten’. Og det er god grund til at være, når du træder ind i lasagneriaet, hvor der også er gourmetpizzaer, panini og fire slags hjemmelavet tiramisú på spisekortet.

Noget magisk

Karina Ringgaard og Ruggero Cilli er parret bag det nyåbnede lasagneria, der er hyggeligt indrettet i det fredede hus fra slutningen af 1700-tallet med franske L’éducation nationale og danske Husmanns Vinstue som nære genboer. Han med en fortid i Rom, hun i Nordjylland. Nu kærester og lasagneria-ejere.

- Gennem mange år har jeg gået og drømt om at gøre det her. Jeg er vild med at invitere gæster og skabe noget magisk, hvor alle har det godt med at være i rummet. Det har vi mulighed for her, siger Karina Ringgaard, der besluttede sig for at tiden var inde til at udleve drømmen, da hun i marts mistede sit HR-job.

C'ho Fame serverer ti forskellige lasagner. PR-foto

- Det var at blive i det spor eller springe ud fra ti meter-vippen og udleve drømmen, smiler hun.

Hun valgte det sidste sammen med kæresten Ruggero, der har stået bag mange succesfulde pizzeriaer i København og er ’en mester i at lave pizzaer’, som Karina påpeger. Gennem mange år har han forbedret og optimeret opskriften på en særlig blanding af fire meltyper, som efter koldhævning i 72 timer bliver tryppet til en pizza med en særlig smag og lethed.

I køkkenet står også Altaserse Pasqual med en fortid på flere europæiske Michelin-restauranter.

Annonce

Masser af passion

- Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Det er gode råvarer og masser af passion. De bringer hjertet ind i maden, og bærer en stolt madkultur videre, siger Karina Ringgaard om det italienske team i køkkenet.


- De gæster, der er kommet ind ad døren, er kommet glade ind og er også gået glade ud igen.

Karina Ringgaard


Corona-restriktionerne tillader lige nu 12 spisende gæster i det hyggelige lasagneria, der ånder af en familiær stemning, hvor man falder i snak med gæsterne ved nabobordet. Og en stor del af lasagnerne bliver sendt ud af huset som takeaway.

- De gæster, der er kommet ind ad døren, er kommet glade ind og er også gået glade ud igen, så vi ved, at vi har ramt rigtigt, siger Karina Ringgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce