Annonce
Kultur

Tivoli investerer millionbeløb i scaryhouse: Gæsterne får set den grumme virkelighed

I år åbner Tivoli et helt nyt scaryhouse i H.C. Andersen Slottet - og det er ikke for sarte sjæle. Pr-foto
Tivoli har besluttet at investere et tocifret millionbeløb i en helt ny forlystelsesoplevelse, hvor gys er på dagsordenen.

Der er godt nyt for dem, der i ny og næ elsker at få et ekstra adrenalinkick og utallige chok med i bagagen. Tivoli åbner nemlig en ny forlystelsesoplevelse i H.C. Andersen Slottet i 2021, hvor formålet er at udnytte Tivolis areal endnu bedre.

Det nye scaryhouse kommer til at hedde 'Villa Vendetta', og det forventes, at de første gæster allerede kan nyde godt af et besøg i Tivolis sommersæson 2021.

- Det har i mange år været et ønske at få et permanent scaryhouse med skuespillere i Tivoli. Vi har i årtier udviklet og designet for at imponere og fascinere gæsterne. I dette projekt skaber vi en uhyggelig oplevelse, men også noget som bringer smilet frem på læberne. Gæsterne får mulighed for at se den grumme virkelighed bag facaden, når de besøger 'Villa Vendetta'. Her stifter de bekendtskab med en familie, som gennem generationer har arbejdet i Tivoli og underholdt gæsterne, men de har også gjort andre ting skjult i deres kælder, pointerer Kasper Schumacher, havedirektør i Tivoli, i en pressemeddelelse.

Helt konkret kommer gæsterne med på en uhyggelig rejse i 'Villa Vendetta', hvor de i den grad får testet deres mod af i villaens mørke kroge.

Den konkrete åbning af 'Villa Vendetta' bliver officiel, når Tivolis sommersæson nærmer sig.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indre By

Ingen forurenende biler i Indre By

Annonce